DARE festival

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 30 november 2020
Tijd: 10:00-00:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/DAREthehague

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Na een succesvolle editie van het DARE festival vorig jaar organiseren wij nu wederom een event voor lesbische, biseksuele en transgender vrouwen. ‘Roze vrouwen’ van diverse leeftijden en culturele achtergronden staan bij DARE in de spotlight. Dare is een open-minded Women Community, waarbij het draait om fun, flair en Dare! Een plek om vrouwen te ontmoeten, te discussiëren en te dansen. Dit met ‘Dare to be Different’ thema’s en volop verrassingen. Vrouwen combineren hier hun krachten voor een positieve vibe in Den Haag.


Door corona zal het festival in de week van 30 november tot en met 5 december 2020 online plaatsvinden. Zorg dat jij jouw agenda vrij houdt en/of maakt!


Diverse workshops staan op de planning. Zo gaan wij aan de slag tijdens een creatieve, interactieve workshop die inzichten geeft in hoe jij communiceert en hoe jij overkomt op de wereld. Kan je o.a. kennis maken met ms Leather 2020 en praten wij tijdens DARE 2 Talk op een luchtige wijze over onderwerpen die een beetje spannend kunnen zijn. Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning en plezier. Op vele verzoek verzorgen wij een pubquiz, escaperoom en sluiten wij samen met jullie de week af met een online DARE-Party. Zodra het programma volledig bekend is brengen wij jullie op de hoogte. Kijk op onze facebookpagina voor de updates


Over DARE


Dare is een open-minded Women Community, waarbij het draait om fun, flair en Dare! Een plek om vrouwen te ontmoeten, te discussiëren en te dansen. Dit met ‘Dare to be Different’ thema’s en volop verrassingen. Vrouwen combineren hier hun krachten voor een positieve vibe in Den Haag.


 


DARE: A Daring Women Community is een initiatief van COC Haaglanden


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Sound Of Our Harmony

COC Songfestival presenteert verrassende online show 'Sound Of Our Harmony'. Het belooft een muzikale 'feel good' show te worden en is via diverse kanalen te zien.

Lees verder

The Haunting of Bly Manor

Horror! Een 'lesbisch liefdesverhaal met geesten', getraumatiseerde kinderen, een nanny, huishoudster, een tuinier en ongeziene krachten, te zien op Netflix.

Lees verder

Meisje, vrouw, anders

Volg de levens van twaalf vrouwen - waaronder een non-binaire social media-influencer en een lesbische toneelschrijver - die elk op zoek zijn naar iets, in tijden van verdeeldheid.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden