Jong&Out Arnhem

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 februari 2021
Tijd: 13:00-17:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/jongenoutinArnhem

Locatie:

Naam: De Roze Bunker
Straat: Sint Catharinaplaats 10
Postcode: 6811 BS
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Jong & Out is er speciaal voor jou: jongen of meid tot en met 18 jaar die homoseksuele, biseksuele, lesbische of transgender gevoelens heeft.


Het is een relaxte plek om andere jongeren te ontmoeten, om te chillen of te dansen. We hanteren daarom een gecontroleerd deurbeleid. Dit betekent dat wij de toegang weigeren aan mensen die buiten de doelgroep vallen. Ouders en voogden zijn van harte welkom.


Er worden regelmatig leuke activiteiten gehouden, zoals een filmvertoning, een barbecue of voorlichting.


Volg ons op Facebook.


Als je wilt komen, meld je dan aan:


E-mail: jongenout@cocmiddengelderland.nl.


Telefoon: (026) 442 31 61.


Op de website van Jong&Out zijn duizenden jongeren zoals jij actief. Maak een profiel aan en kom met ze in contact! Op deze site vind je ook informatie over alle meetings in het land, een actief forum en profielen van andere jongeren.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop maart 2021

Je ex zal je uit onverwachte hoek confronteren met wat voorbij is, wat is haar boodschap? Het verleden hoeft zich niet te herhalen en de lente komt eraan. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Genderpraatjes

Jongerenlijn voor steun en vragen over gender: Vanaf vandaag kunnen jongeren - volledig anoniem- met hun vragen, problemen en zorgen terecht bij getrainde ervaringsdeskundigen.

Lees verder

Lokaal 69

Seksuele voorlichting: In de 'week van de liefde' werden de deuren geopend van een virtueel biologielokaal vol video's, games, quizjes en weetjes over seks.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden