DE LESBISCHE LIGA: LIVE

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 29 juli 2021
Tijd: 18:45-22:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/de-lesbische-liga-live-29-07-2021/

Locatie:

Naam: TivoliVredenburg
Straat: Vredenburgkade 11
Postcode: 3511 WC
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Vera en Annefleur bespreken lesbische, bi en queer representatie samen met de Liga


In de Lesbische Liga podcast bespreken 3FM DJ Vera Siemons en televisiemaker Annefleur Schipper op eigen wijze alle representatie van vrouwen die op vrouwen vallen in de media. Onder het motto ‘Make Lesbi Great Again’ zijn ze in 2020 in quarantaine de podcast begonnen om zo vrouwen uit de LGBTQIA+ gemeenschap een luidere stem te geven en ervaringen uit te wisselen met bekende lesbische, bi of queer vrouwen zoals onder meer Hanna van Vliet, Rocky Hehakaija, Claudia de Breij, Shary-An Nivillac en Merel van Dongen.


Het is altijd het doel geweest om zoveel mogelijk verschillende vrouwen een platform te geven, zodat er ook binnen de podcast voor representatie gezorgd kan worden - want dat is en blijft van levensbelang voor vrouwen die op vrouwen vallen en iedereen in de community. Inmiddels is het derde seizoen volop bezig en wordt het tijd om voor het eerst samen met de luisteraars, die worden de Liga genoemd, een opname te maken!


Tijdens De Lesbische Liga: Live kan de community die al ruim 1,5 jaar geen plek heeft om elkaar fysiek te ontmoeten eindelijk elkaar zien. Het wordt een aflevering net wat anders dan normaal, met veel verrassingen maar natuurlijk ook de klassieke elementen als het Lesbiaans, Vera’s Muziekrubriek én een speciale gast. Dit wil je niet missen!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden