Wandel mee met de Potige Dames

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 november 2021
Tijd: 11:00-15:00
Type: Sport
Website: https://www.depoda.nl/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

De Potige Dames is een wandelclub, lekker lopen met een aantal vrouwen in de natuur. De groep staat open voor alle lesbische en biseksuele vrouwen.


Elke tweede zondag van de maand wordt er een wandeling gemaakt van ongeveer 16 kilometer. Deze wordt elke vierde zaterdag herhaald. De begin- en eindpunten zijn per openbaar vervoer bereikbaar.


Ook wordt één keer per jaar een weekend georganiseerd.


Ontstaan uit een handjevol vrouwen op een Roze Zaterdag is de Potige Dames uitgegroeid tot een club met 150 leden. Gelukkig loopt niet iedereen elke keer mee! Dat zijn er ongeveer twintig, afhankelijk van het weer.


Kijk op de website waar de wandeling is.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Kracht van fantasie

Rouze: Erotische luisterverhalen gericht op de moderne vrouw. 'Onze verhalen zijn romantisch, spannend en plagerig maar vaker gewoon heel opwindend. Kies waar jij zin in hebt.'

Lees verder

LHBTIQ+ Mindfulness

Stress kan je blik vernauwen, ervoor zorgen dat je maar blijft doorgaan en jezelf daardoor een beetje vergeet. Mindfulness is met aandacht dingen doen en beleven.

Lees verder

Paarse Vrijdag 2021

Join the movement op 10 december! Met naar verwachting een half miljoen scholieren op zeker 2500 scholen lijkt aan die oproep nu al overweldigend gehoor te zijn gegeven.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden