Signeersessie Thorn & Mandy: FAQ Gender

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 november 2021
Tijd: 17:00-18:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/595653831886625

Locatie:

Naam: Savannah Bay
Straat: Telingstraat 13
Postcode: 3512 GV
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Het beroemde koppel Mandy Woelkens en Thorn de Vries signeren hun boek over gender en non-binariteit bij ons in de winkel.


19 november tussen 17-18 uur, in Savannah Bay.


Toegang gratis, aanmelden mag maar hoeft niet


Reserveer of bestel vooraf je gesigneerde exemplaar via onze webshop:


https://www.savannahbay.nl/.../faq-gender-antwoorden-op.../


Over het boek:


Op 11 november 2021 verschijnt bij uitgeverij Blossom Books een nieuw pamflet: FAQ Gender door Mandy Woelkens en Thorn de Vries. In zo'n 120 pagina's geeft het stel antwoord op veelgestelde vragen voor als je non-binair bent, of iemand kent die non-binair is. De Vries, zelf non-binair, en Woelkens, diens partner, krijgen regelmatig vragen over hun genderidentiteit en hun relatie, en besloten de antwoorden te bundelen om zo het onbegrip en de onwetendheid rondom non-binair zijn uit de wereld te helpen.


Als queer stel met een grote following op Instagram krijgen Mandy Woelkens en Thorn de Vries ontzettend veel vragen over gender: van ouders die zien dat hun kind ermee worstelt tot media die graag de juiste persoonlijke voornaamwoorden willen gebruiken maar twijfelen hoe het hoort. In FAQ Gender gebruiken Mandy en Thorn hun eigen ervaringen om die Frequently Asked Questions (FAQ) te beantwoorden. Hoe weet je bijvoorbeeld of je non-binair bent? Wat moet je doen als je iemand misgendert? En welke voornaamwoorden gebruik je?


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Kracht van fantasie

Rouze: Erotische luisterverhalen gericht op de moderne vrouw. 'Onze verhalen zijn romantisch, spannend en plagerig maar vaker gewoon heel opwindend. Kies waar jij zin in hebt.'

Lees verder

LHBTIQ+ Mindfulness

Stress kan je blik vernauwen, ervoor zorgen dat je maar blijft doorgaan en jezelf daardoor een beetje vergeet. Mindfulness is met aandacht dingen doen en beleven.

Lees verder

Paarse Vrijdag 2021

Join the movement op 10 december! Met naar verwachting een half miljoen scholieren op zeker 2500 scholen lijkt aan die oproep nu al overweldigend gehoor te zijn gegeven.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden