Let’s Talk about: Het leven als queer student

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 10 december 2021
Tijd: 19:20-21:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/639269420771342/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Let’s Talk about: Het leven als queer student


Een digitaal gesprek met queer studenten om ideeën te delen. Onze gasten komen van Nederlandse universiteiten - samen hebben we het over hoe we universiteiten een betere plek kunnen maken voor queer studenten.


Hoe bouwen we community en allyship op in scholen?


Ontmoet queer studenten en neem je favoriete ally mee!


Datum: 10 December - 19:30-21:00


Kom vanaf 19:00 om te chatten en chillen!


Geef je op via https://linktr.ee/thehangout070


Over The Hangout


The Hang-Out 070 is een huiskamerproject opgericht om een safer space te bieden aan de LHBTQ gemeenschap. Wij stellen ons op als een veilige ontmoetingsplek waar mensen uit de gemeenschap zichzelf kunnen zijn, hun zelfontplooiing stimuleren, en hun eigen sociale contacten uitbreiden. Daarnaast organiseren wij ludieke, educatieve evenementen met een centraal thema dat aansluit aan de belangen van de gemeenschap. Hierin wordt vooral gelet op de leefwereld en de benodigdheden van LHBTQ mensen van kleur en mensen met een migratie-achtergrond.


The Hang-Out 070 heeft als doel het empoweren van de LHBTQ gemeenschap. Door middel van ‘kruispuntdenken’ zorgen wij ervoor dat iedereen op hun eigen tempo vorm kan geven aan hun genderidentiteit, seksualiteit, en culturele identiteit. Dit houdt in dat wij evenveel aandacht besteden aan elk vlak van iemands persoonlijke ontwikkeling. Wij zien onszelf als een platform die als een thuis fungeert voor de LHBTQ gemeenschap; wij geven de energie en de hoop mee zodat iedereen volop deel kan nemen aan de samenleving.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden