Roze Zaterdag X Pride Rotterdam

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 juni 2022
Tijd: 12:00-22:00
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/703131827385150/

Locatie:

Naam: Coolsingel
Straat: Coolsingel
Postcode: 3012 AG
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Roze Zaterdag X Rotterdam Pride

Dit jaar wordt het een bijzondere editie van Rotterdam Pride; de oudste gay pride van Nederland, Roze Zaterdag, keert na 21 jaar weer terug naar Rotterdam! Dit wordt een eendaags festival met een uitgebreide invulling om de LHBTQIA+ community uit Rotterdam en heel Nederland met elkaar te verbinden.

De focus van deze dag ligt op het vieren van waar we zijn gekomen als community terwijl we ook stilstaan bij de stappen die er nog gezet moeten worden om Rotterdam een safe space te maken voor iedereen. Dit doen we op Roze Zaterdag door onder andere een Pride March, een inhoudelijk programma en kun je de hele dag en avond genieten van diverse muziekacts zoals Duncan Laurence, LIONSTORM en Jaïr & Glen Faria. Het totale programma met alle acts en artiesten wordt snel bekend gemaakt.

En heb je nog zin om te shoppen of wat lekkers te eten? Dan kun je terecht in Container Village waar meerdere shops, informatiestands en horeca hun eigen ruimte hebben! 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden