GELIKT

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 30 september 2022
Tijd: 21.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-gelikt-333117051067

Locatie:

Naam: Beachclub Indigo
Straat: Strandweg 65
Postcode: 2586 JL
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

GELIKT


De Summer Closing party van het jaar, gericht op Gays en Friends


Op vrijdag 30 september is in Indigo Beach closing de after summer party. GELIKT is een dansfeest dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang dat niets moet, alles mag en waar iedereen zich welkom voelt. Het klinkt misschien sexy en gewaagd, maar toch is dit feestje vooral voor iedereen die wil dansen, zich lekker wilt voelen en van de goede muziek wilt genieten. De sfeer is relaxed en warm. Laat je vooral verrassen. 


Dit feest is mogelijk gemaakt door een vast team van vrijwilligers en wij zijn enorm trost en blij met de opzet en goedlopende kaartverkoop. Als het feest een succes is, zullen wij terugkomen met nieuwe edities.


MUZIEK


We hebben een toffe mix van Tech house, Deep house en 80–90’s house vibes? Een moddervette line-up van bekende artiesten uit het nachtleven.  • DJ OPERATION BLACKFOX

  • DJ CLOSETOYA


Mis deze speciale editie niet en bestel je kaarten online dan ben je verzekerd van toegang.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Regenboogdagen Enschede

PrideWalk Twente, Queer Arts, symposium Th!nk with Pride, theater, karaoke, Queer night en een ontbijt: Bomvol programma tijdens de Regenboogdagen in Enschede en Hengelo.

Lees verder

Oudejaarsconference 2022

Claudia de Breij verzorgt dit jaar weer de Oudejaarsconference: De try-outs zijn begonnen en de voorstelling is vanaf nu al te zien in theaters door heel Nederland. Een voorproefje!

Lees verder

Bodytalk bestaat 35 jaar

Jubileum: Bodytalk in Utrecht werd 27 februari 1987 geopend door Feibe Zweers. Anno 2022 is Bodytalk nog steeds een belangrijk onderdeel van het gay uitgaansleven in Utrecht.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden