Samen GlowGolven en grillen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 oktober 2022
Tijd: 15:30
Type: Overige
Website: https://glowgolf.nl/waalwijk/binnen-kijken/

Locatie:

Naam: GlowGolf Waalwijk
Straat: ’t Bourgondisch Hof, Eerste Zeine 92
Postcode: 5144 AL
Plaats: Waalwijk
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Vanaf 15:30 uur verzamelen we bij de ingang van GlowGolf Waalwijk (’t Bourgondisch Hof, Eerste Zeine 92, 5144 AL in Waalwijk). Om 16:00 uur starten we achter elkaar, in groepjes van maximaal 5 personen. Het aantal groepjes dat we moeten vormen hangt af van het aantal aanmeldingen. Kosten zijn €37,00 per persoon en dit is inclusief het grillen (van 17:00 tot 19:00 uur). Stuur een berichtje via e-mail klaartjebloks@gmail.com of Whats-app en dan voeg ik je toe aan de tijdelijke Whats-app groep van deze activiteit. Hier krijg je een indruk hoe GlowGolven er uit ziet: https://glowgolf.nl/waalwijk/binnen-kijken/


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden