Zelfzorg en grenzen stellen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 oktober 2022
Tijd: 19.00
Type: Workshop
Website: https://casarosa.be/10-daagse-van-de-veerkracht

Locatie:

Naam: Lambiotte zaal, Casa Rosa
Plaats: Gent
Provincie: Oost-Vlaanderen
Land: Belgie

Omschrijving:

Zelfzorg, het is een hip thema. Maar wat houdt het echt in? Hoe kan je effectief ontstressen in een wereld waarin het ‘druk hebben’ de norm is en onze status bepaalt. Grenzen stellen, onthaasten, hoe doe je dat nu precies? Dat ontdek je in deze interactieve workshop gegeven door KLIQ!


Wanneer? Dinsdag 4 oktober, tussen 19u - 21u


Waar? Lambiotte zaal, Casa Rosa, Kammerstraat 22, 9000 Gent


Elk jaar in oktober serveert de 10-daagse van de Veerkracht, van 1 & 10 oktober 2022, je op tal van gratis activiteiten om je mentale weerbaarheid te versterken.


Dit jaar staat de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid in het teken van ‘kracht’. We hebben allemaal sterktes waar we trots op mogen zijn. Alleen… soms zien we ze niet of lijken ze vanzelfsprekend. Onder het motto ‘samen veerkrachtig’ nodigen we mensen uit om hun kracht te ontdekken, roepen we hen op om samen trots te zijn op deze krachten -groot en klein- en om ze ook in te zetten om anderen te helpen.


Benieuwd naar het aanbod van workshops, lezingen, doe-activiteiten, tentoonstellingen …? De meeste activiteiten zijn gratis en/of werken met inschrijven.  Ontdek het programma op www.stad.gent/veerkracht


Activiteiten van Casa Rosa


Als lid van de werkgroep 10-daagse van de Veerkracht organiseren we bij Casa Rosa ook dit jaar enkele activiteiten, nl. een vorming gegeven door KLIQ en een filmvertoning van de docu 'Game Face'. Het thema van deze editie is ‘Kracht’ en onze activiteiten sluiten dan ook naadloos aan bij dit thema.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden