(S)EXPERIMENT met Kirsten van Teijn

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 oktober 2022
Tijd: 20:15-22:45
Type: Theater
Website: https://keiroze.nl/gaylender/sexperiment-met-kirsten-van-teijn/

Locatie:

Naam: Flint Amersfoort
Straat: Coninckstraat 60
Postcode: 3811 WK
Plaats: Amersfoort
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten van Teijn moderne liefde en seksuele taboes in de 21e eeuw. Vol optimisme en zelfspot neemt ze u mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster.


(S)EXPERIMENT is een kleurrijke en muzikale cabaretvoorstelling over gender, seksualiteit en identiteit. “De urgentie klotst tegen de plinten”, volgens het Parool.


#comingoutday


Extra bijzonder: Kirsten komt op Coming Out Day met haar toepasselijke voorstelling naar Flint! Coming Out Day is een internationale dag van aandacht en respect voor lhbti’s en queer-personen. Deze dag komt jaarlijks terug op 11 oktober. Een belangrijk statement van deze dag is: jezelf zijn, ongeacht je seksuele geaardheid of genderidentiteit.


Nagesprek
Speciaal voor Coming Out Day gaan Richard Groenendijk en Kirsten van Teijn met elkaar na hun voorstellingen in gesprek over hun achtergrond in liefde en seksualiteit. Hoe is het om iets in jezelf tegen te komen waar in de buitenwereld een taboe op heerst, zoals verliefd worden op iemand van hetzelfde geslacht? Welke hordes moet je zelf over om in het reine te komen met je partnerkeus en relatiestijl? En als je dat voor jezelf op de rit hebt, hoe loopt dat dan door: naar de theatervloer, maar ook naar het oog van het publiek daarbuiten? Onder leiding van Roos Reijbroek (relatietherapeut) spreken we over de kwetsbaarheid als theatermaker en als mens, wanneer je liefhebt buiten de norm.


Dit nagesprek is gratis toegankelijk voor alle voorstellingbezoekers! Het gesprek vindt plaats in de Rabobank Theaterzaal van 22:15 tot 22:45 uur. 


Lees ook: 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden