Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 oktober 2022
Tijd: 20.00 - 23.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/828603961470307

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 7 oktober is er weer een Bi-café in Nijmegen. Het Bi-café Nijmegen is The place to B voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot meer dan 1 gender.


Gezellig kletsen op een plek waar je jezelf kunt zijn zonder dingen uit te hoeven leggen, vragen stellen, ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden, nieuwe mensen leren kennen enz.


Voor nieuwe mensen zijn er altijd 1 of 2 gastmensen aanwezig. Zij zijn te herkennen aan hun zwarte T-shirt met bi-café logo.


Aan het begin van de avond zitten we voorin het café bij het raam, later op de avond verschuiven we meer naar achteren. Kun je ons niet vinden, vraag het even aan de bar.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Roze Woensdag 2024

'Stichting Roze Woensdag nodigt iedereen uit om deze dag in het roze te lopen en te feesten, want hiermee toon je solidariteit aan de LHBTIQ+ gemeenschap. We vieren wat we bereikt hebben en staan stil bij wat er nog te doen is op dit vlak.'

Lees verder

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden