Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 oktober 2022
Tijd: 20.00 - 23.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/828603961470307

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 7 oktober is er weer een Bi-café in Nijmegen. Het Bi-café Nijmegen is The place to B voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot meer dan 1 gender.


Gezellig kletsen op een plek waar je jezelf kunt zijn zonder dingen uit te hoeven leggen, vragen stellen, ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden, nieuwe mensen leren kennen enz.


Voor nieuwe mensen zijn er altijd 1 of 2 gastmensen aanwezig. Zij zijn te herkennen aan hun zwarte T-shirt met bi-café logo.


Aan het begin van de avond zitten we voorin het café bij het raam, later op de avond verschuiven we meer naar achteren. Kun je ons niet vinden, vraag het even aan de bar.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden