Samen lichtkunstfestival Glow lopen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 november 2022
Tijd: 18.30
Type: Festival
Website: https://gloweindhoven.nl/

Locatie:

Naam: Centraal Station Eindhoven
Straat: Stationsplein 22
Postcode: 5611 AC
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 12 t/m 19 november is het weer Glow festival! GLOW is een gratis te bezoeken lichtkunstfestival in de openbare ruimte van Eindhoven met zo'n 35 lichtkunstenaars uit binnen- en buitenland. De lichtkunstprojecten zijn via een wandelroute aan elkaar verbonden. De route is 5km lopen, waar we ongeveer 2 uur mee zoet zijn. Wij lopen gezellig samen vanaf 18.30 uur. We verzamelen onder de klok buiten van CS Eindhoven. Vanaf daar starten we direct de route. Van te voren gaan we samen ook nog wat eten in het centrum. Stuur een berichtje via Whats-app of klaartjebloks@gmail.com als je ook zin hebt om mee te gaan.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden