Samen lichtkunstfestival Glow lopen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 november 2022
Tijd: 18.30
Type: Festival
Website: https://gloweindhoven.nl/

Locatie:

Naam: Centraal Station Eindhoven
Straat: Stationsplein 22
Postcode: 5611 AC
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 12 t/m 19 november is het weer Glow festival! GLOW is een gratis te bezoeken lichtkunstfestival in de openbare ruimte van Eindhoven met zo'n 35 lichtkunstenaars uit binnen- en buitenland. De lichtkunstprojecten zijn via een wandelroute aan elkaar verbonden. De route is 5km lopen, waar we ongeveer 2 uur mee zoet zijn. Wij lopen gezellig samen vanaf 18.30 uur. We verzamelen onder de klok buiten van CS Eindhoven. Vanaf daar starten we direct de route. Van te voren gaan we samen ook nog wat eten in het centrum. Stuur een berichtje via Whats-app of klaartjebloks@gmail.com als je ook zin hebt om mee te gaan.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden