Samen lichtkunstfestival Glow lopen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 november 2022
Tijd: 18.30
Type: Festival
Website: https://gloweindhoven.nl/

Locatie:

Naam: Centraal Station Eindhoven
Straat: Stationsplein 22
Postcode: 5611 AC
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 12 t/m 19 november is het weer Glow festival! GLOW is een gratis te bezoeken lichtkunstfestival in de openbare ruimte van Eindhoven met zo'n 35 lichtkunstenaars uit binnen- en buitenland. De lichtkunstprojecten zijn via een wandelroute aan elkaar verbonden. De route is 5km lopen, waar we ongeveer 2 uur mee zoet zijn. Wij lopen gezellig samen vanaf 18.30 uur. We verzamelen onder de klok buiten van CS Eindhoven. Vanaf daar starten we direct de route. Van te voren gaan we samen ook nog wat eten in het centrum. Stuur een berichtje via Whats-app of klaartjebloks@gmail.com als je ook zin hebt om mee te gaan.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden