Samen lichtkunstfestival Glow lopen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 november 2022
Tijd: 18.30
Type: Festival
Website: https://gloweindhoven.nl/

Locatie:

Naam: Centraal Station Eindhoven
Straat: Stationsplein 22
Postcode: 5611 AC
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 12 t/m 19 november is het weer Glow festival! GLOW is een gratis te bezoeken lichtkunstfestival in de openbare ruimte van Eindhoven met zo'n 35 lichtkunstenaars uit binnen- en buitenland. De lichtkunstprojecten zijn via een wandelroute aan elkaar verbonden. De route is 5km lopen, waar we ongeveer 2 uur mee zoet zijn. Wij lopen gezellig samen vanaf 18.30 uur. We verzamelen onder de klok buiten van CS Eindhoven. Vanaf daar starten we direct de route. Van te voren gaan we samen ook nog wat eten in het centrum. Stuur een berichtje via Whats-app of klaartjebloks@gmail.com als je ook zin hebt om mee te gaan.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder

Caribisch & queer

Hoe zit het precies met het roze leefklimaat in het Caribisch gebied? Homoseksualiteit is nog strafbaar in zes verschillende gebieden, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden