Samen naar dansfeest irisLOVESiris

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 november 2022
Tijd: 15:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/groups/irisLOVESiris

Locatie:

Naam: Bossche Kelders
Straat: Visstraat 42a
Postcode: 5211 DN
Plaats: Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Na de succesvolle 1e editie tijdens de laatste EuroGames wordt irisLOVESiris nog eens goed overgedaan! De 2e editie vindt plaats van 15:00 tot 19:00 uur in de Bossche Kelders (Visstraat 42a, 5211 DN). We gaan weer gezellig samen! We verzamelen om 15:00 uur bij de ingang. Na het feestje gaan we gezellig nog wat samen eten in de stad. Aanmelden doe je via een e-mailtje naar klaartjebloks@gmaill.com of via Whats-app. Entreekaartjes reserveren per mail wordt aanbevolen en die kun je afhalen tot 15.30 uur tijdens het feest via: irisLOVESirisLOVESiris@gmail.com (er is geen online kaartverkoop).


Meer informatie vind je hier:
Group page: www.facebook.com/groups/irisLOVESiris.
Fan page: www.facebook.com/irisLOVESiris.  


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder

Caribisch & queer

Hoe zit het precies met het roze leefklimaat in het Caribisch gebied? Homoseksualiteit is nog strafbaar in zes verschillende gebieden, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden