Coming Out Day in Veluvine met muziek van Sem Jansen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 oktober 2022
Tijd: 20:15-00:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.truecolorsnunspeet.nl/post/coming-out-day-in-veluvine-met-muziek-van-sem-jansen

Locatie:

Naam: Veluvine
Straat: F.A. Molijnlaan 186
Postcode: 8071 AK
Plaats: Nunspeet
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Samen met True Colors Nunspeet organiseert Veluvine op dinsdag 11 oktober een avondvullend programma om Coming Out Day te vieren. Sem Jansen komt deze avond samen met Leif de Leeuw (van de bekende Leif de Leeuw band)  naar Veluvine om een voorproefje te geven van zijn nieuwe theatershow “Who the F*ck is Britt?!” die op 6 april 2023 eveneens in Veluvine plaatsvindt.  


In een intieme setting spelen Sem en Leif tijdens Coming Out Day onder andere een aantal songs van het nieuwe album ‘Uncle Sem’ dat in januari 2023 uitkomt. Op dit album vertelt Sem, samen met zijn vroegere zelf, het hele verhaal van zijn transitie van vrouw naar man en van zangeres naar zanger. Ook is er deze avond een nagesprek met Heleen Rompelman (voorzitter COC Zwolle). Om Coming Out Day 2022 zo laagdrempelig mogelijk te houden, kost het programma slechts € 3,- incl. consumptie in de pauze.


Gerrit van der Poll van True Colors: “We zijn ontzettend blij dat Sem Jansen naar Nunspeet komt op Coming Out Day. Een geweldige zanger met een inspirerend verhaal. Het laat des te meer zien hoe belangrijk het is om te kunnen zijn wie je bent. En we weten allemaal dat dat op sommige plekken nog helemaal niet vanzelfsprekend is”. 


Over True Colors


True Colors bestaat uit Nunspeters die graag meer begrip creëren voor LHBTI+. Voel jij je nog niet helemaal zeker of vind je het spannend om naar Veluvine te komen op Coming Out Day? Neem dan contact op met True Colors Nunspeet via www.truecolorsnunspeet.nl. Deze gesprekken zijn uiteraard altijd vertrouwelijk. Daarnaast vind je op de website meer informatie over de activiteiten van True Colors, zoals het True Colors Café dat plaatsvindt in dorpsherberg De Roskam.


Coming Out Day 2022 - incl.Promotour 'Who the fuck is Britt' is te bezoeken op dinsdag 11 oktober om 20:15 uur in Veluvine. Kaarten zijn te koop voor € 3,00 p.p. (excl. servicekosten) via veluvinenunspeet.nl of aan de kassa.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden