Ladies Lounge

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 november 2022
Tijd: 16.00
Type: Cafe & Party
Website: https://cocdeventer.nl/2022/11/ladies-lounge-9/

Locatie:

Naam: De Hip
Straat: Brink 21
Postcode: 7411 BR
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 27 november wordt weer een COC Ladies Lounge georganiseerd; deze keer bij Café De Hip aan de Brink 21 in Deventer. Tijdens deze middag zal de band Facets optreden, dus er kan ook nog 'ns lekker gedanst worden. Natuurlijk is deze speciale vrouwenbijeenkomst vooral een aangenaam zondagmiddagcafé waarbij vrouwen oude bekenden begroeten en nieuwe gezichten leren kennen.


Dus neem al je vriendinnen mee! Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak. Vanaf 16.00 uur ben je welkom en de Ladies Lounge gaat door tot 20.00 uur. Entree voor deze Ladies Lounge is € 5,00.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden