Ladies Lounge

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 november 2022
Tijd: 16.00
Type: Cafe & Party
Website: https://cocdeventer.nl/2022/11/ladies-lounge-9/

Locatie:

Naam: De Hip
Straat: Brink 21
Postcode: 7411 BR
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 27 november wordt weer een COC Ladies Lounge georganiseerd; deze keer bij Café De Hip aan de Brink 21 in Deventer. Tijdens deze middag zal de band Facets optreden, dus er kan ook nog 'ns lekker gedanst worden. Natuurlijk is deze speciale vrouwenbijeenkomst vooral een aangenaam zondagmiddagcafé waarbij vrouwen oude bekenden begroeten en nieuwe gezichten leren kennen.


Dus neem al je vriendinnen mee! Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak. Vanaf 16.00 uur ben je welkom en de Ladies Lounge gaat door tot 20.00 uur. Entree voor deze Ladies Lounge is € 5,00.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Emmy Eve

'Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik zelf mee maak. Er gaan nummers over angst voor verlies en afscheid nemen van vriendschap maar ook nummers over mijn vrouw en onze liefde.'

Lees verder

Maandverbond

Hormonale herfst bij de VPRO: Waarom praten we niet openlijker over menstrueren? Wat is de relatie tussen seks en hormonen? En hoe voelt menstrueren als je wel een baarmoeder hebt maar geen vrouw bent?

Lees verder

Diversiteit in het licht

'De weg naar volledige acceptatie vraagt om meer dan één feestje. Het gaat natuurlijk niet alleen om feest, we willen ook de kritische noot zijn voor het verbeteren van dingen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden