Ladies Lounge

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 november 2022
Tijd: 16.00
Type: Cafe & Party
Website: https://cocdeventer.nl/2022/11/ladies-lounge-9/

Locatie:

Naam: De Hip
Straat: Brink 21
Postcode: 7411 BR
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 27 november wordt weer een COC Ladies Lounge georganiseerd; deze keer bij Café De Hip aan de Brink 21 in Deventer. Tijdens deze middag zal de band Facets optreden, dus er kan ook nog 'ns lekker gedanst worden. Natuurlijk is deze speciale vrouwenbijeenkomst vooral een aangenaam zondagmiddagcafé waarbij vrouwen oude bekenden begroeten en nieuwe gezichten leren kennen.


Dus neem al je vriendinnen mee! Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak. Vanaf 16.00 uur ben je welkom en de Ladies Lounge gaat door tot 20.00 uur. Entree voor deze Ladies Lounge is € 5,00.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden