True Colors Café

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 december 2022
Tijd: 20:30-22:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.truecolorsnunspeet.nl/

Locatie:

Naam: De Roskam
Straat: Dorpsstraat 5
Postcode: 8071 BW
Plaats: Nunspeet
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

True Colors Café op 6 december in de Roskam


Of Sinterklaas langskomt in het True Colors Café kunnen we niet zeggen, maar we weten wel dat het gezellig wordt! Het vorige café is november werd namelijk druk bezocht. Maar we hebben wederom gemerkt dat er nog veel werk te doen is. Want iedereen moet kunnen zijn wie hij, zij of die is. Of je nu lesbisch, homo, bi, transgender, intersekse, queer of alles wat er tussenin zit bent. Daarom organiseert True Colors maandelijks het LHBTIQA+-café in de De Roskam in Nunspeet. Dit keer op dinsdag 6 december van 20.30 tot 22.30 uur.


Val ik op mannen of vrouwen? Of misschien wel allebei? Voel ik mij thuis in mijn eigen lichaam? Het is soms fijn om vragen te kunnen stellen, zonder dat er direct geoordeeld wordt. Het LHBTQIA+-café is een veilige omgeving om met elkaar te praten, vragen te stellen of gezellig te kletsen. Je kunt gewoon binnenlopen bij De Roskam, aanmelden is niet nodig.


 


Vind je het spannend of eng om zo maar binnen te lopen? Je kunt ook contact met True


Colors opnemen via onze website www.truecolorsnunspeet.nl.  We beantwoorden je vragen graag, uiteraard vertrouwelijk. Op de website vind je ook adressen van organisaties die jou meer informatie kunnen geven en met wie je eventueel kunt praten, als je daar behoefte aan hebt.


Voor nu zien we je graag 6 december in de Roskam! Iedereen is welkom, ook je vrienden. Daarnaast kun je je hier inschrijven voor de speciale True Colors Whatsapp-groep. Hier kun je op een leuke én veilige manier met elkaar appen. Meer informatie vind je binnenkort ook op de website van True Colors. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden