Inspiratiebijeenkomst Roze Ouderen in zorg- en welzijnsinstellingen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 16 december 2022
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Type: Overige
Website: https://roze50plus.nl/events/inspiratiebijeenkomst-inclusief-beleid-binnen-zorg-en-welzijnsorganisaties-voor-roze-ouderen/

Locatie:

Naam: Wijndaeler Centrum
Straat: Catharina van Rennesstraat 8
Postcode: 2551 GM
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Den Haag 16-12: Inspiratiebijeenkomst Roze Ouderen in zorg- en welzijnsinstellingen


Vrijdag 16 december houden de Gemeente Den Haag en Roze 50+ de inspiratiebijeenkomst Roze Ouderen in zorg- en welzijnsinstellingen. Die is van 14.00 tot 17.00 uur in het Wijndaeler Centrum in Den Haag. Tijdens de middag zijn er presentaties, ervaringsverhalen, discussies, vragen & antwoorden, films en optredens van Kees & Ingeborg. Na afloop en netwerkborrel.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden