Inspiratiebijeenkomst Roze Ouderen in zorg- en welzijnsinstellingen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 16 december 2022
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Type: Overige
Website: https://roze50plus.nl/events/inspiratiebijeenkomst-inclusief-beleid-binnen-zorg-en-welzijnsorganisaties-voor-roze-ouderen/

Locatie:

Naam: Wijndaeler Centrum
Straat: Catharina van Rennesstraat 8
Postcode: 2551 GM
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Den Haag 16-12: Inspiratiebijeenkomst Roze Ouderen in zorg- en welzijnsinstellingen


Vrijdag 16 december houden de Gemeente Den Haag en Roze 50+ de inspiratiebijeenkomst Roze Ouderen in zorg- en welzijnsinstellingen. Die is van 14.00 tot 17.00 uur in het Wijndaeler Centrum in Den Haag. Tijdens de middag zijn er presentaties, ervaringsverhalen, discussies, vragen & antwoorden, films en optredens van Kees & Ingeborg. Na afloop en netwerkborrel.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Various Voices 2023

Hét LHBTIQ+ koorfestival van Europa gaat weer van start. Van 14 juni tot 18 juni komen er in Bologna vele zangers (m/f/x) bij elkaar, er doen ook verschillende Nederlandse koren mee.

Lees verder

Noodtoestand in de VS

'Onze community is in gevaar. De golf van dreiging in het land veroorzaakt steeds meer haat, homofobie en transfobie, wat uiteindelijk een risico vormt voor de veiligheid van iedereen.'

Lees verder

1 op de 90

Beelden en verhalen van intersekse personen tussen de 2,5 en 81 jaar oud: Biologisch geslacht is een spectrum met oneindig veel variaties, waar veel meer bekendheid over moet komen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden