Wintersalon: Fleur Pierets & Valentijn Hoogenkamp

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 16 december 2022
Tijd: 20:00-22:30
Type: Debat
Website: https://www.facebook.com/events/695239415236977

Locatie:

Naam: Savannah Bay
Straat: Telingstraat 13
Postcode: 3512 GV
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Kom naar Savannah’s Wintersalon op vrijdagavond 16 december! Onder het genot van warme chocomelk en kerstkransjes kun je in onze knusse boekwinkel bijzondere auteurs ontmoeten en luisteren naar hun boeiende nieuwste werk.

Met een avondvullend programma geeft Savannah Bay een blik op drie fonkelnieuwe, spraakmakende queer boeken. Te gast zijn de schrijvers Fleur Pierets en Valentijn Hoogenkamp. Onder leiding van moderator Marischka Verbeek gaan zij in gesprek met elkaar en het publiek over hun eigen werk en Savannah’s Boek van de Maand: De dood van Vivek Oji.

Van Fleur Pierets, bekend van het aangrijpende Julian, verscheen zojuist "Heerlijk Monster". Valentijn Hoogenkamp schreef "Antiboy", een ‘coming of gender’ essay, en eerder de veelgeprezen roman "Het aanbidden van Louis Claus".
Akwaeke Emezi is een razend populaire non-binaire auteur in Amerika én Nederland. "De dood van Vivek Oji" is het eerste boek dat van hen in het Nederlands is vertaald. Sladjana Labovic van uitgeverij Podium komt vertellen waarom dit boek zo belangrijk is.

 

Savannah Bay: Sharing Stories ~ Social Space ~ Specialized Support
Feministische boekwinkel in Utrecht met eigenzinnige selectie literatuur: postkolonialisme, gender & LHBTQIA+, natuur & klimaat.

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden