Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 januari 2023
Tijd: 20.00 - 23.00
Type: Cafe & Party
Website: https://cocregionijmegen.nl/ontmoeting/bi-cafe/

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 6 januari is er weer een Bi-café in café Marcus-Antonius in Nijmegen.


Bi-café Nijmegen is een van de weinige plaatsen in Nederland waar je andere bi+ mensen kunt ontmoeten. Hiermee bedoelen zij: mensen die zich aangetrokken kunnen voelen tot meer dan een geslacht of gender. Dit is ongeacht hoe je jezelf identificeert, je eigen gender, leeftijd of relatiestatus. Je kunt er nieuwe mensen leren kennen, een praatje maken, wat drinken, dansen, vragen stellen, ervaringen uitwisselen, enz.


Aan het begin van de avond vind je de bezoekers en hosts an het Bi-café aan de tafel vooraan bij het raam. Later op de avond verhuizen ze meestal naar achteren. Om je welkom te heten en je eventuele vragen te beantwoorden zijn er altijd 2 gastmensen aanwezig. Je herkent ze aan hun zwarte t-shirt met het Bi-café logo.


Dit Bi-café is een activiteit van COC regio Nijmegen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen hebben ze hun kinderen achtergelaten en zijn ze naar Nederland gevlucht.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden