Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 januari 2023
Tijd: 20.00 - 23.00
Type: Cafe & Party
Website: https://cocregionijmegen.nl/ontmoeting/bi-cafe/

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 6 januari is er weer een Bi-café in café Marcus-Antonius in Nijmegen.


Bi-café Nijmegen is een van de weinige plaatsen in Nederland waar je andere bi+ mensen kunt ontmoeten. Hiermee bedoelen zij: mensen die zich aangetrokken kunnen voelen tot meer dan een geslacht of gender. Dit is ongeacht hoe je jezelf identificeert, je eigen gender, leeftijd of relatiestatus. Je kunt er nieuwe mensen leren kennen, een praatje maken, wat drinken, dansen, vragen stellen, ervaringen uitwisselen, enz.


Aan het begin van de avond vind je de bezoekers en hosts an het Bi-café aan de tafel vooraan bij het raam. Later op de avond verhuizen ze meestal naar achteren. Om je welkom te heten en je eventuele vragen te beantwoorden zijn er altijd 2 gastmensen aanwezig. Je herkent ze aan hun zwarte t-shirt met het Bi-café logo.


Dit Bi-café is een activiteit van COC regio Nijmegen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden