Samen gezellig wandelen en eten

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 januari 2023
Tijd: 15:00
Type: Overige

Locatie:

Naam: Eetcafé De Roestelberg
Straat: Roestelbergseweg 2
Postcode: 5171 RL
Plaats: Kaatsheuvel
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

We verzamelen om 15.00 uur bij het startpunt op de parkeerplaats van eetcafé De Roestelberg op de Roestelbergseweg 2, 5171 RL in Kaatsheuvel. Vanaf hier vertrekken we om 15:30 uur en volgen de gele pijltjes die ons via een mooie route van 5,6 km leiden. Honden zijn toegestaan. We sluiten af in het eetcafé De Roestelberg. Daar drinken we nog wat en de liefhebbers onder ons kunnen daar ook nog lekker eten. Reserveren voor het eten is verplicht, dus geef het tijdig door. Aanmelden via: klaartjebloks@gmaill.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden