TWINparies de Happy nieuwjaars editie

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 januari 2023
Tijd: 16:00 - 22:30
Type: Cafe & Party
Website: http://www.twinparties.nl/TwinParties/Welkom.html

Locatie:

Naam: NOLA
Straat: Mariaplaats 11
Postcode: 3511 LJ
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Een nieuwjaarsfeest van TWINparties op een fijne datum, op de mooiste locatie en met de leukste vrouwen. Beter kunnen we het jaar niet beginnen. We starten om 16:00 uur en zorgen dat iedereen weer optijd naar huis is om het jaar goed te beginnen ;-) Samen met DJ Raphaella en DJ Brenda gaan we er een geweldig feest van maken. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn in de voorverkoop te bestellen via de website, de achteromroute (stuur een email naar info@brendaoosterbaan.nl) en aan de deur. Op basis van de voorverkoop weten we nu al dat het een lekker druk feest gaat worden. NOLA, de locatie, is geweldig. Voldoende zitplaatsen voor wie lekker wil zitten kletsen en een gezellige dansvloer. Bekijk de foto's op de website. NOLA ligt 4 minuten lopen van het centraal station. In Utrecht is het vanaf 6 uur gratis parkeren. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden