TWINparies de Happy nieuwjaars editie

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 januari 2023
Tijd: 16:00 - 22:30
Type: Cafe & Party
Website: http://www.twinparties.nl/TwinParties/Welkom.html

Locatie:

Naam: NOLA
Straat: Mariaplaats 11
Postcode: 3511 LJ
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Een nieuwjaarsfeest van TWINparties op een fijne datum, op de mooiste locatie en met de leukste vrouwen. Beter kunnen we het jaar niet beginnen. We starten om 16:00 uur en zorgen dat iedereen weer optijd naar huis is om het jaar goed te beginnen ;-) Samen met DJ Raphaella en DJ Brenda gaan we er een geweldig feest van maken. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn in de voorverkoop te bestellen via de website, de achteromroute (stuur een email naar info@brendaoosterbaan.nl) en aan de deur. Op basis van de voorverkoop weten we nu al dat het een lekker druk feest gaat worden. NOLA, de locatie, is geweldig. Voldoende zitplaatsen voor wie lekker wil zitten kletsen en een gezellige dansvloer. Bekijk de foto's op de website. NOLA ligt 4 minuten lopen van het centraal station. In Utrecht is het vanaf 6 uur gratis parkeren. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden