Nieuwjaarsborrel Saarein

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 januari 2023
Tijd: 16:00-00:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/3401230093481980

Locatie:

Naam: Café Saarein
Straat: Elandsstraat 119-HS
Postcode: 1016 RX
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Nieuwjaarsborrel


Café Saarein is een van de weinige overgebleven ouderwetse bruine kroegen met een interieur uit begin 20e eeuw in Amsterdam. In 1978 vormden een groep van tien vrouwen een collectief en namen het café over van Saar en Rein. Dit was de basis voor Amsterdams befaamde café Saarein. In 1999 nam Dia het café over en veranderde het deurbeleid: Saarein is nu open voor alle ‘queer minded mensen’. Muziek, een potje poolen en flirten zijn de hoofdingrediënten van dit kleine en gezellige café dat zich midden in de Jordaan bevindt, dichtbij alle centrale voorzieningen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden