Nieuwjaarsborrel Saarein

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 januari 2023
Tijd: 16:00-00:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/3401230093481980

Locatie:

Naam: Café Saarein
Straat: Elandsstraat 119-HS
Postcode: 1016 RX
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Nieuwjaarsborrel


Café Saarein is een van de weinige overgebleven ouderwetse bruine kroegen met een interieur uit begin 20e eeuw in Amsterdam. In 1978 vormden een groep van tien vrouwen een collectief en namen het café over van Saar en Rein. Dit was de basis voor Amsterdams befaamde café Saarein. In 1999 nam Dia het café over en veranderde het deurbeleid: Saarein is nu open voor alle ‘queer minded mensen’. Muziek, een potje poolen en flirten zijn de hoofdingrediënten van dit kleine en gezellige café dat zich midden in de Jordaan bevindt, dichtbij alle centrale voorzieningen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden