Speeddate Lesbisch 25-40 jaar in Utrecht

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 januari 2023
Tijd: 19:00-22:00
Type: Cafe & Party
Website: https://aboutlove.nl/event/details/lesbisch-25-40-jaar-2/

Locatie:

Naam: Anne & Max
Straat: Burgemeester Reigerstraat 15
Postcode: 3581 KJ
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Tijdens deze vrouw-vrouw speeddate in Utrecht heb je 15-20 dates. Iedere ronde ga je in gesprek met degene tegenover je, totdat na 4 minuten de bel klinkt. Dan schuiven alle singles een tafeltje door. Zo heb je iedere 4 minuten een andere gesprekspartner tegenover je.


Na elk gesprek vul je op je dateformulier in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee?


Het speeddaten vindt plaats bij Anne&Max, een sfeervol en zeer ruim opgezet restaurant. We hebben het hele restaurant gereserveerd, zodat je alle privacy hebt tijdens je dates.


Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan.


Heb je geen match, dan ontvang je een tweede speeddate (naar keuze) gratis.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop december 2023

Geniet van elke seconde die je doorbrengt met de vrouw die zoveel gevoelens bij je oproept, ook al heeft jullie relatie misschien een einddatum. – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Op het Domplein

Genieten met mijn vriendin en onze kleine, van de Pietjes en pepernoten. Ik kijk om me heen en ineens zie ik mezelf op dit plein zo'n tien jaar terug. Flashback naar de zomer van 2013, Roze Zaterdag in Utrecht...

Lees verder

'Extremisme' in Rusland

Het hooggerechtshof in Rusland heeft ingestemd met een verbod op de 'internationale LHBT beweging' en vanaf onmiddellijke ingang wordt de 'organisatie' aangemerkt als extremistisch.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden