Speeddate Lesbisch 25-40 jaar in Utrecht

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 januari 2023
Tijd: 19:00-22:00
Type: Cafe & Party
Website: https://aboutlove.nl/event/details/lesbisch-25-40-jaar-2/

Locatie:

Naam: Anne & Max
Straat: Burgemeester Reigerstraat 15
Postcode: 3581 KJ
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Tijdens deze vrouw-vrouw speeddate in Utrecht heb je 15-20 dates. Iedere ronde ga je in gesprek met degene tegenover je, totdat na 4 minuten de bel klinkt. Dan schuiven alle singles een tafeltje door. Zo heb je iedere 4 minuten een andere gesprekspartner tegenover je.


Na elk gesprek vul je op je dateformulier in of je verder met de ander in contact wilt komen: ja of nee?


Het speeddaten vindt plaats bij Anne&Max, een sfeervol en zeer ruim opgezet restaurant. We hebben het hele restaurant gereserveerd, zodat je alle privacy hebt tijdens je dates.


Binnen 24 uur na de speeddate ontvang je van ons een e-mail met de voornaam en het e-mailadres van de singles die je een ‘ja’ hebt gegeven, als zij dat andersom ook hebben gedaan.


Heb je geen match, dan ontvang je een tweede speeddate (naar keuze) gratis.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden