Swolsch Bi+ Café

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 februari 2023
Tijd: 13:00-17:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/coczwolle/

Locatie:

Naam: De Nieuwe Keuken
Straat: Assendorperplein 9
Postcode: 8012 TW
Plaats: Zwolle
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

Bi, pan, queer, flex en fluïde mensen, en mensen zonder label mogen er zijn!


Of je nu zelf bi+ bent, of iemand in je naaste omgeving kent die bi+ is, iedereen heeft baat bij een bi+ inclusieve samenleving. Met een bi+ inclusieve samenleving bedoelen we een samenleving die mensen met bi+ gevoelens en ervaringen zo min mogelijk in de weg zit. Kennis vergroten en zichtbaarheid in de samenleving zijn hier de speerpunten.


Maandelijkse meetup op de 3e zaterdag van de maand. Voor bi+, pan, non-binaire en fluïde mensen en hun omgeving. Haal een drankje aan de bar en ontmoet gelijkgestemden.


Je vindt ons in café-restaurant De Nieuwe Keuken, aan het Assendorperplein 9. Herken je ons niet meteen, dan weten ze bij de bar altijd wel waar wij zitten.


’t Swolsch Bicafé is onderdeel van COC Zwolle


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden