Wandel mee met de Potige Dames

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 februari 2023
Tijd: 11:00-15:00
Type: Sport
Website: https://www.depoda.nl/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Wandelgroep de Potige Dames is opgericht in 1994 door een klein groepje vrouwen en heeft inmiddels een ledental van rond de 100 vrouwen. De groep staat open voor lesbische en biseksuele vrouwen. Lekker wandelen in de natuur met een groep leuke vrouwen is het doel van de Potige Dames.


Waar wandelen we?


We lopen meestal binnen een straal van circa één uur reisafstand van Amsterdam. Eén à twee keer per jaar wandelen we verder weg. De lengte van de tochten varieert tussen de 12 en 18 kilometer en het gaat onder alle weersomstandigheden door. Honden mogen (aangelijnd) meelopen, indien dat is toegestaan in het gebied waar we wandelen. Het begin- en eindpunt is bereikbaar met het openbaar vervoer.


Wanneer wandelen we?


We wandelen op de tweede zondag en herhalen de tocht op de vierde zaterdag van dezelfde maand. We starten tussen 10.30 en 11.15 uur, afhankelijk van trein- en/of busverbindingen. Soms bieden we twee verschillende wandelingen aan in één maand.


Werkwijze


Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Het aantal medewandelaars is dan ook altijd een verrassing. Soms zijn we met 4 dan weer met 18 wandelaars. Er loopt in elk geval altijd een bestuurslid mee.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden