Wandel mee met de Potige Dames

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 februari 2023
Tijd: 11:00-15:00
Type: Sport
Website: https://www.depoda.nl/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Wandelgroep de Potige Dames is opgericht in 1994 door een klein groepje vrouwen en heeft inmiddels een ledental van rond de 100 vrouwen. De groep staat open voor lesbische en biseksuele vrouwen. Lekker wandelen in de natuur met een groep leuke vrouwen is het doel van de Potige Dames.


Waar wandelen we?


We lopen meestal binnen een straal van circa één uur reisafstand van Amsterdam. Eén à twee keer per jaar wandelen we verder weg. De lengte van de tochten varieert tussen de 12 en 18 kilometer en het gaat onder alle weersomstandigheden door. Honden mogen (aangelijnd) meelopen, indien dat is toegestaan in het gebied waar we wandelen. Het begin- en eindpunt is bereikbaar met het openbaar vervoer.


Wanneer wandelen we?


We wandelen op de tweede zondag en herhalen de tocht op de vierde zaterdag van dezelfde maand. We starten tussen 10.30 en 11.15 uur, afhankelijk van trein- en/of busverbindingen. Soms bieden we twee verschillende wandelingen aan in één maand.


Werkwijze


Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Het aantal medewandelaars is dan ook altijd een verrassing. Soms zijn we met 4 dan weer met 18 wandelaars. Er loopt in elk geval altijd een bestuurslid mee.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden