Slowdaten + Borrel @ Kaffeetaria, Utrecht (25 – 35 Jaar)

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 februari 2023
Tijd: 19:00-22:00
Type: Cafe & Party
Website: https://cocmiddennederland.nl/

Locatie:

Naam: Kaffeetaria
Straat: Saffierlaan 10
Postcode: 3523 RC
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Lieve Kweers, allereerst een gelukkig nieuwjaar! Ook in 2023 zullen wij met veel plezier activiteiten organiseren. We beginnen dit jaar met een topper, namelijk een “Pre-Valentijn Slowdate borrel” op zaterdag 11 februari in Utrecht. Een wat?! Ja, dat is een hele mond vol dus zullen we kort uitleggen wat dit inhoudt.


In plaats van zoveel mogelijk mensen in korte tijd te spreken, gaan wij slowdaten. We matchen je in rondes (totaal 3) van 20 minuten aan een gematchte KWEER waarbij je de tijd krijgt om iemand aandachtiger te leren kennen. Op elke tafel zullen spelletjes en gespreksstarters staan om het ijs te breken. Het Slowdate evenement is voor iedereen tussen de 25 en 35 jaar die het interessant vindt om nieuwe mensen te ontmoeten voor een potentiële match.


Bij je aanmelding vul je wat vragen over jezelf in. Linde en Vero gaan hiermee aan de slag en koppelen je aan maximaal 3 personen die matchen met jouw antwoorden.


Zit er een super leuke match bij? Dan heb jij misschien wel een Valentijnsdate voor dit jaar gevonden! Niet gevonden wat je zocht maar zag je in de verte wel iemand die je interessant lijkt? Gelukkig sluiten we de avond af met een borrel waarbij je op iedereen kunt afstappen en ontmoeten.


Ben jij erbij? Voor 15 euro ben jij verzekerd van een plekje inclusief een welkomstdrankje. Wees er snel bij, de inschrijvingen sluiten 28 januari
https://forms.gle/q6uuzUzDnZrs1buP9 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Gender Queer

Verbannen boek: De graphic novel beschrijft Maia Kobabe's verwarrende ontdekkingstocht naar hun genderidentiteit. Hoe kom je erachter wie je bent als geen enkel label exact past?

Lees verder

Horoscoop april 2023

Vertrouw op feiten en je eigen instinct. Laat je niet teveel wijsmaken door anderen. Verwacht tijdens de zonsverduistering in Ram een nieuwe start. Misschien wel met haar. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Wormmaan

'Een mens is een vat vol tegenstrijdigheden.' Mariken Heitman ontving de Libris Literatuur Prijs voor haar tweede boek: Wormmaan. 'De wereld is in de war, niet Elke, mijn alter ego.' Wij spraken haar.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden