Wandeling Cadier en Keer 11km

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 maart 2023
Tijd: 11.00
Type: Overige
Website: https://devlam.eu/agenda

Locatie:

Naam: Vertrekpunt: Parkeerplaats
Straat: Parkeerplaats Groenstraat
Plaats: Cadier en Keer (bij kerk)
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

Tijdens deze heuvelachtige wandeling wandelen we door de prachtige natuur die gelegen is tussen Gronsveld, Eckelrade en Cadier en Keer.


Om halverwege een leuke pauzeplek te hebben lopen wij de route zoals hieronder beschreven dus omgekeerd.


Via het Europapark naar het Savelsbos waar we de Grindgroeve Savelsbos en de kalksteengroeve Trichterberg passeren. Via prachtig graspad gelegen aan de rand van het Plateau van Margraten lopen we door prachtige natuur naar de rand van Cadier en Keer. Via o.a. een veldweg en leuke paden langs afgesloten groeves weer richting Savelsbos waar we o.a. de voormalige boswachterswoning “Huis de Beuk“ passeren. Vervolgens via mooie paden terug naar het Kaffee De Kerteermeister in Gronsveld. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden