LHBTIQ&A - zonder jou geen ons

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 14 oktober 2023
Tijd: 20:00-00:00
Type: Theater
Website: https://www.facebook.com/events/1707325606347797

Locatie:

Naam: Thiemeloods
Straat: Leemptstraat 34
Postcode: 6512 EN
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

LHBTIQ&A - zonder jou geen ons met een voorstelling van Boys Won't Be Boys


We zitten of worden allemaal in een hokje gestopt, maar wie zitten er in de hokjes om ons heen? En voelt het wel als een hokje of juist niet? En wat betekenen toch al die letters uit onze lettersoep?


De avond bestaat uit een voorstelling van Boys Won't Be Boys: een wervelende collage van mensen die zingen, dansen, dichten, grappen, musiceren en vertellen over hun persoonlijke leven. We doorbreken vooroordelen, verwachtingen van anderen en komen dichter bij elkaar, met welke letter dan ook het beste bij jou past.


Voor en na de voorstelling kun je in de Foyer genieten van een drankje en met elkaar en met de spelers in gesprek gaan. En je kunt je lettersoep-vaardigheden testen.


Locatie: Thiemeloods, Leemptstraat 34, Nijmegen


Aanvang: 20.00 uur


Tickets: 7,50 euro per persoon. Deze zijn te verkrijgen via spotforall.nl. Stuur een mailtje met daarin je naam en het aantal kaartjes dat je wilt bestellen. Je ontvangt daarna een mail met verzoek tot betaling.


N.B. Dit event valt onder het Lesbian Festival Nijmegen, maar is een gemengde activiteit. Iedereen is welkom!


De voorstelling heet Boys Won't Be Boys, maar je hoeft geen Boy te zijn om naar de voorstelling te komen. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden