Janey Boat Party

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 december 2023
Tijd: 23:00-03:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/1012890756651987/

Locatie:

Naam: Pier 14 - Centraal Station
Straat: De Ruijterkade 14
Postcode: 1013 AA
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ladies, it's time to set sail and let love shine! Op 9 december organiseer ik het meest spectaculaire bootfeest voor girls who love girls! Zorg dat je erbij bent, want dit wil je niet missen! Er zijn 600 plekken beschikbaar op de boot, dus tag je vriendinnen en we varen samen het jaar uit! ⛵


Hou onze social media kanalen goed in de gaten voor alle updates en verrassingen die ik voor jullie in petto heb.?Samen sluiten wij het jaar af met een knallend eindejaarsfeest op de boot!?✨


✨Deze avond is jouw kans om nieuwe vriendinnen te maken, girls te ontmoeten en te dansen op de meest gezellige muziek & natuurlijk onvergetelijke herinneringen te creëren.?Mis deze kans niet om te vieren, te genieten en de liefde te vieren! ??


Dus zet de datum alvast in je agenda en trek je dansschoenen uit de kast! ?? We zien je graag op 9 december om 23:00 uur op het grote Janey eindejaarsfeest!?❤️


We all love women, don't we? Let's get together and meet new lovers & friends. Janey will bring all the girls to the ➳ urban yard. Let's dance, drink, flirt, laugh, connect and vibe ♡.


Locatie: De Ruijterkade 14, 1011 AA Amsterdam


Time: 23:00-03:00


Boot: Docks1


BE ON TIME!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden