Regenboogsalon

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 december 2023
Tijd: 15:00-18:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/cocregionijmegen/

Locatie:

Naam: Het Roze Huis
Straat: Sint Anthoniusplaats 1
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

De eerste zondag van de maand is het gezellig bij elkaar komen en de derde zondag van de maand zal er een activiteit worden georganiseerd, denk bijvoorbeeld aan een zanger of zangeres of een thema zoals bijvoorbeeld een wintermiddag of 70’s party. Voor deze middag vragen we dan een entree van € 3,00. Nieuwe ideeën zijn natuurlijk altijd welkom en kan je doorgeven aan één van onze medewerkers.


De middagen zijn van 15.00 uur tot 18.00 uur in Het Roze Huis, Sint Anthoniusplaats 1, 6511 TR Nijmegen.


Wij zorgen op deze middagen dat er een kleine versnapering is voor onze gasten.


De Regenboogsalon is een voortzetting van de Nijmeegse Zondagmiddagsalon voor oude homomannen en jongeren die zich erbij thuis voelen. Vanaf zomer 2022 breiden we onze doelgroep uit naar iedereen die behoefte heeft aan sfeer, stijl en gezelligheid op de zondagmiddag. Voor de duidelijkheid: Iedereen is welkom!


De Nijmeegse Zondagmiddagsalon is in 1988 ontstaan uit een particulier initiatief en maakt vanaf 1997 als werkgroep deel uit van het COC regio Nijmegen. Mensen ontmoeten elkaar op de zondagmiddag onder het genot van een hapje en een drankje.


Waarom een Regenboogsalon?


Omdat het gezellig is om gelijkgestemden te ontmoeten en te spreken, om een (soms) saaie zondagmiddag te doorbreken, omdat het goed is te ervaren dat je niet alleen staat, om te ontdekken dat er gezamenlijke belangen zijn.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden