Poederdoos

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 december 2023
Tijd: 22.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.instagram.com/poederdoos_queer_club_night/

Locatie:

Naam: Merleyn
Straat: Hertogstraat 13
Postcode: 6511 RV
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Poederdoos komt na vier uitverkochte Arnhemse edities naar Nijmegen! Poederdoos is een kleurrijk feest, propvol acts, drag, hysterisch decor en performances. We vieren hier het queer-nachtleven met onbekende muziek en uitzinnige kleding. De dj’s van Poederdoos draaien eclectisch, een mix van Italo Disco, Disco, electro en soms wat acid-house.

RAZZMIC, een ervaren dj en bekende uit de Utrechtse en Nijmeegse dj-scene, zal een eclectische en trippende set draaien. Deze DJ heeft een voorliefde voor electro, jazz, boogie en spacey spirituals. Met gemak mixt Razzmic een b-side van een zwoel Frans jaren ’70 discotrack in een zwaar en groovy housenummer uit de jaren ’90.

TOMPUSS is een begrip in de dragscene van Nijmegen. Op het hoogtepunt van Poederdoos zal ze een energieke performance verzorgen. Ze is gefascineerd door iconen zoals Lady Gaga, Cher en Kylie Minogue. Ze staat bekend om haar campy en sexy podiumstijl en ongeëvenaarde zelfspot.

MATTEO MORTALE, die sinds 1984 een snor heeft, is een ondergrondse DJ uit Italië. Met Mortale reis je naar een met spiegels beklede discotheek in Rimini, waar iedereen gekleed gaat in Italiaans polyester en vele italo hits worden meegezongen.

DJ SUPERDOEI is een oude bekende uit de Arnhemse ondergrondse scene. Deze dj, met een buitenaards voorkomen, draait eclectisch. Zowel catchy disco als stevige electro verwerkt Superdoei in zijn sets. Hij zal Poederdoos openen met disco en afsluiten met wat zwaarder geschut.

MC SHELLY de hijgende mascotte op Crocs, zal een prijs uitreiken voor de best geklede of ontklede persoon. Deze franse dragqueen kreunt je naar hogere sferen.

KROATISCH NEDERLANDSE VRIENDSCHAP. Dit duo gaat Poederdoos op vinyl openen en neemt je mee terug in de tijd; naar een rokerige club, diep in de Balkan. NKV combineert campy disco met onbekende new wave uit de Balkan.

FARMERS DANCE FORCE: dit ondergrondse gezelschap zal op het hoogtepunt het podium, gehuld in lycra, betreden en het publiek opzwepen met sexy moves

 

tijden 22.00-04.00

entree: 7.50

datum 09-12-2023

Locatie: Merleyn, Nijmegen

tickets via Merleyn of Doornroosje

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden