Oranje Leeuwinnen Nations League: Spanje - Nederland

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 februari 2024
Tijd: 21:00-01:00
Type: Sport
Website: https://www.facebook.com/events/1083346399513088

Locatie:

Naam: Bar Buka
Straat: Albert Cuypstraat 124
Postcode: 1072 EA
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het Nederlands elftal speelt in de halve finale van de Nations League Finals een uitwedstrijd tegen Spanje.


Nederland strijdt in de Nations League Finals met Spanje en Duitsland om twee tickets voor de Olympische Spelen van komende zomer. Frankrijk is hiervoor als organiserend land automatisch geplaatst. Bij winst in de halve finale is deelname aan de Spelen een feit. Bij verlies is er mogelijk nog een kans op kwalificatie, mits Duitsland de finale ook niet bereikt. In dat geval wordt in de wedstrijd om de derde en vierde plek bepaald wie het laatste ticket ontvangt.


Oranje speelt de tweede wedstrijd, ongeacht winst of verlies in de halve finale, een thuiswedstrijd. De halve finales worden op vrijdag 23 februari gespeeld. De finale en de wedstrijd om de derde en vierde plek worden op woensdag 28 februari gespeeld. Exacte aftraptijden en locaties worden op een later moment bekend gemaakt.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden