Femmazing Festival

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 mei 2024
Tijd: 15:00-23:00
Type: Festival
Website: https://www.femmazing.nl/femmazing-festival-2024.php

Locatie:

Naam: IJland
Straat: Tt. Vasumweg 171
Postcode: 1033 SG
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Be ready voor HET vrouwen festival van 2024 en zet 1ste Pinksterdag (19 mei 2024) met grote letters in je agenda!!!


TICKETSALE START 20-02-2024 om 12:00 uur!


Dit wordt een onvergetelijk festival met de beste female DJ's de mooiste danseressen, meerdere area's en muziekstijlen, food, lounge, op een van de vetste locaties in Amsterdam aan het water Ijland!!!


Verwacht maar liefst 5 Area's vol met vrouwen!


Area 1: Mainstage hosted by Femmazing, met de heerlijkste Urban, Eclectic and Housey hits by de best female DJ's. (indoor)


Area 2: TBA


Area 3: Floating lounge at the water, chill samen met je girlfriends op het water en laat je insmeren door onze sun protection babes. (outdoor)


Area 4: Femmazing fair met de coolste shops, gadgets, massages, tarrot kaarten lezen and more! (outdoor)


Area 5: Food voor ieder wat wils, er staan ook vegan en glutenvrije opties op het menu. (outdoor)


Overtuigd dat jij hier bij moet zijn? Beleef het women only festival van je leven en kom naar het Femmazing Festival 1ste Pinksterdag! Dit festival is voor vrouwen die plezier willen maken, nieuwe contacten willen leggen en hun vrouwelijkheid willen vieren in een veilige en inclusieve omgeving.


Het Festival is meer dan alleen een feest; het is een kans om te inspireren en geïnspireerd te worden door andere vrouwen. Of je nu wilt feesten, een nieuwe vriendin ontmoeten of gewoon een leuke tijd wilt hebben, dit festival is voor jou.


Dus grijp je vriendinnen, zussen en collega's en kom op 1ste Pinksterdag (19 mei 2024) van 15:00 tot 23:00 naar het women only festival van 2024!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden