Pubquiz door COC Noord-Brabant

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 april 2024
Tijd: 19:30
Type: Cafe & Party

Locatie:

Naam: Café ‘t Zonnetje
Straat: Hintham 36
Plaats: Rosmalen
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Kom ook naar de maandelijkse LHBTI-Avond! Op 24 april 2024 GRATIS pub quizzzzzz!


Woensdag 24 april 2024 in Rosmalen


Iedere laatste woensdag van de maand wordt er in Café ’t Zonneke (Hintham 36 in Rosmalen (Hintham) een ontmoetingsplek geboden waar écht iedereen welkom is. Deur open om 19.00 uur aanvang van de quiz 20.00 uur.


Plezier, gezelligheid en vooral hilariteit staan in de Pubquiz voorop, al mag er ook een vleugje rivaliteit bij. De pubquiz is zo samengesteld dat deze geschikt is voor iedereen. Met je team strijd je om de “eeuwige roem” en een leuke verrassing! die beschikbaar wordt gesteld door COC Noord Brabant. Wat heb je nodig! Een smartphone om n app te downloaden waarmee je de vragen beantwoordt. De vragen komen op een groot scherm dus je kunt je bril thuis laten.


Graag aanmelden bij  Els Lucius via elszonneke@hotmail.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden