De tweede editie van Savannah's Feminist Book Club!

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 april 2024
Tijd: 20:00-21:30
Type: Overige
Website: https://www.savannahbay.nl/feminist-bookclub-2/

Locatie:

Naam: Savannah Bay
Straat: Telingstraat 13
Postcode: 3512 GV
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Van maart tot juni leest en bespreekt Savannah's Feminist Book Club vier belangrijke 'klassieke' feministische romans. Elke maand bespreken we een andere roman waarin verschillende feministische kwesties worden onderzocht. De boekenclub is geen engagement van vier maanden, je kunt je elke maand aansluiten wanneer je maar wilt. Er zullen hapjes en drankjes aanwezig zijn!


Het evenement is gratis als je het boek in onze winkel koopt; anders vragen wij een bijdrage van € 6.


De tweede bijeenkomst is op donderdag 11 april om 20.00 uur. Het boek dat we zullen bespreken is The Woman Destroyed van Simone de Beauvoir.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden