IDAHOT: bedankt voor het luisteren

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 mei 2024
Tijd: 20:15-22:00
Type: Debat
Website: https://cultura-ede.nl/agenda/idahot-bedankt-voor-het-luisteren-185634/

Locatie:

Naam: Cultura Ede
Straat: Molenstraat 45
Postcode: 6711 AW
Plaats: Ede
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Een week voor Pride Ede is het IDAHOT, 17 mei, een belangrijke dag voor de queer community. Met die reden organiseren Gemeente Ede en Cultura samen, naar eerder succes, een pre-pride dialoog om stil te staan bij de plek van IDAHOT en Pride in Ede.


Dit jaar is het thema ‘Bedankt voor het luisteren’ naar de gelijknamige voorstelling van Wouter Haaksema waarin wordt stilgestaan bij de zoektocht naar verbinding tussen geaardheid en religie. Ook in Ede speelt de zoektocht naar deze verbinding een grote rol. Aan de hand van deze voorstelling willen we met elkaar de dialoog aangaan en naar elkaar blijven luisteren. Luister je mee?


 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden