Queer aan Zee joins Pride Walk The Hague

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 mei 2024
Tijd: 13.00 - 16.00
Type: Groot Event
Website: https://queeraanzee.wordpress.com/2024/05/05/queer-aan-zee-joins-pride-walk-the-hague/

Locatie:

Naam: Koekamp
Straat: Laan van Reagan en Gorbatsjov
Postcode: 2514 AN
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Geweldig, er komt een Pride Walk in Den Haag! Het gebeurt allemaal op zaterdag 18 mei van 13.00 uur tot 16.00 uur op de Koekamp, bij het Internationale Homomonument vlakbij Den Haag Centraal Station.

Zoek je gezelschap en wil je meelopen met Queer aan Zee? Dat kan! Kom dan om 13.00 uur naar de regenboogbanken op het festivalterrein. Daar herken je ons aan het bord ‘Queer aan Zee loopt met je mee’ (moeten we nog wel even schilderen!!!). Om 13.30 uur gaan we luisteren naar toespraken. Daarna sluiten we aan bij de lopers in de Pride Walk. Die is ongeveer 4 kilometer, gaat via het Vredespaleis, en komt rond 16.00 uur weer terug op de Koekamp. Daar zijn dan dj’s, artiesten en bars om wat te drinken te halen.

Kom je voor het eerst naar een Queer aan Zee activiteit? Voel je welkom. Het is een open groep en de deelnemers (m/v/x) vinden het hartstikke leuk om andere queer mensen te leren kennen.

We hebben er enorme zin in!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden