Lesbians Unlimited presenteert: zijn we er al

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 22 juni 2024
Tijd: 20:00-22:00
Type: Theater
Website: https://rozezaterdaggroningen.nl/agenda/lesbians-unlimited-presenteert-zijn-we-er-al/

Locatie:

Naam: Grand Theatre
Straat: Grote Markt 35
Postcode: 9711 LV
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

1992.


De grenzen binnen Europa gaan open.


We hebben een missie: vol idealen en enthousiasme gaan we met de Lesbus op tour om te laten zien dat lesbisch zijn kan, mag en nog leuk is ook! We zijn zichtbaar en strijdbaar, we veroveren Europa met onvervalst lesbisch theater en kunst.


2024.


De grenzen binnen Europa zijn nog steeds open.


We zijn ruim 30 jaar ouder. We rijden nu in een camper door Europa. Wie ziet ons nog? Zijn we nog nodig? Willen we nog? Een muziek/theater voorstelling over de lesbische dilemma’s van deze tijd.


Na afloop van de voorstelling het beste Dames dansfeest voor iedereen met muziek uit de jaren 70 en 80: de vloer op met dj NanZ!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden