Lesbians Unlimited presenteert: zijn we er al

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 22 juni 2024
Tijd: 20:00-22:00
Type: Theater
Website: https://rozezaterdaggroningen.nl/agenda/lesbians-unlimited-presenteert-zijn-we-er-al/

Locatie:

Naam: Grand Theatre
Straat: Grote Markt 35
Postcode: 9711 LV
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

1992.


De grenzen binnen Europa gaan open.


We hebben een missie: vol idealen en enthousiasme gaan we met de Lesbus op tour om te laten zien dat lesbisch zijn kan, mag en nog leuk is ook! We zijn zichtbaar en strijdbaar, we veroveren Europa met onvervalst lesbisch theater en kunst.


2024.


De grenzen binnen Europa zijn nog steeds open.


We zijn ruim 30 jaar ouder. We rijden nu in een camper door Europa. Wie ziet ons nog? Zijn we nog nodig? Willen we nog? Een muziek/theater voorstelling over de lesbische dilemma’s van deze tijd.


Na afloop van de voorstelling het beste Dames dansfeest voor iedereen met muziek uit de jaren 70 en 80: de vloer op met dj NanZ!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Roze Woensdag 2024

'Stichting Roze Woensdag nodigt iedereen uit om deze dag in het roze te lopen en te feesten, want hiermee toon je solidariteit aan de LHBTIQ+ gemeenschap. We vieren wat we bereikt hebben en staan stil bij wat er nog te doen is op dit vlak.'

Lees verder

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden