Utrecht Pride 2024

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 juni 2024
Tijd: 13:30-23:00
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/817484366459545

Locatie:

Naam: Utrecht
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Utrecht Pride verwelkomt je met open armen op zaterdag 1 juni. Op deze dag draait alles om het vieren van liefde – liefde voor jezelf, voor anderen, voor iedereen, voor Utrecht. Jij doet ertoe. Laat de kleuren van diversiteit samenkomen en verspreid de liefde door de prachtige grachten van Utrecht. Kom en feest tijdens dit hartverwarmende evenement en vier de inclusiviteit die onze stad te bieden heeft. U belong.


 


Moedig de botenparade aan die door de Oudegracht en Utrechtse singel trekt. Ga los op de diverse straatfeesten en ontdek het nachtprogramma met verschillende afterparty's. Ook zullen er diverse andere activiteiten zijn voorafgaand aan Utrecht Pride.


‍Praat mee via #UtrechtPride

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Roze Woensdag 2024

'Stichting Roze Woensdag nodigt iedereen uit om deze dag in het roze te lopen en te feesten, want hiermee toon je solidariteit aan de LHBTIQ+ gemeenschap. We vieren wat we bereikt hebben en staan stil bij wat er nog te doen is op dit vlak.'

Lees verder

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden