Spiritueel café

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 mei 2019
Tijd: 19:30
Type: Debat
Website: www.boskapel.nl/rozeweek

Locatie:

Naam: Augustijns centrum De Boskapel (Nijmegen)
Straat: Graafseweg 276
Postcode: 6532 ZV
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 12 tot 19 mei is het in De Boskapel / Stadsklooster Mariken Roze Week! Want anders dan de Nashville-verklaring wil doen geloven vinden wij het juist inspirerend en verrijkend om op zoek te gaan naar zingeving, geloof of spiritualiteit en de verbinding met seksuele diversiteit.

Juist in een kerkgemeenschap kun je lekker in je roze vel zitten. Voor De Boskapel / Stadsklooster Mariken reden genoeg om een spetterend programma neer te zetten onder de titel: ‘Lekker in je roze vel!’. Voor iedereen die iets heeft met seksuele diversiteit.


Woensdag 15 mei: Spiritueel café (inloop vanaf 19:30, start om 20:00)
<!-- [if !supportLineBreakNewLine]-->


We nodigen ouders van ´roze´ kinderen en kinderen van ´roze´ ouders uit in het Spiritueel Café. De sfeer is gezellig met een drankje, maar we gaan wel de diepte in. We gaan op zoek naar roze spiritualiteit en verkennen hoe roze aan geloof of spiritualiteit een extra tint kan geven.
Aanmelden kan via rozeweek@boskapel.nl en meer info vind je op www.boskapel.nl/rozeweek.


<!--[endif]-->

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Het komt goed

Een wee gevoel trok door mijn hele lichaam. Hoorde ik nou goed wat Mel zei? Hoorde ik nou goed wat ze tussen de regels door bedoelde? | De vrouw op de brug, deel 18.

Lees verder

Wie zwijgt, stemt toe?

Hoogstpersoonlijk: 'Ik kan die subtiele en minder subtiele opmerkingen en grapjes niet meer aanhoren. Ik moet er wel wat van zeggen.'

Lees verder

Vertrouwen

Ik dacht aan Mel terwijl we de haven uitvoeren en ik me bukkend en naar kabels grijpend naar de voorsteven begaf. Zou zij zich wel redden? | De vrouw op de brug, deel 17.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden