Spiritueel café

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 mei 2019
Tijd: 19:30
Type: Debat
Website: www.boskapel.nl/rozeweek

Locatie:

Naam: Augustijns centrum De Boskapel (Nijmegen)
Straat: Graafseweg 276
Postcode: 6532 ZV
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 12 tot 19 mei is het in De Boskapel / Stadsklooster Mariken Roze Week! Want anders dan de Nashville-verklaring wil doen geloven vinden wij het juist inspirerend en verrijkend om op zoek te gaan naar zingeving, geloof of spiritualiteit en de verbinding met seksuele diversiteit.

Juist in een kerkgemeenschap kun je lekker in je roze vel zitten. Voor De Boskapel / Stadsklooster Mariken reden genoeg om een spetterend programma neer te zetten onder de titel: ‘Lekker in je roze vel!’. Voor iedereen die iets heeft met seksuele diversiteit.


Woensdag 15 mei: Spiritueel café (inloop vanaf 19:30, start om 20:00)
<!-- [if !supportLineBreakNewLine]-->


We nodigen ouders van ´roze´ kinderen en kinderen van ´roze´ ouders uit in het Spiritueel Café. De sfeer is gezellig met een drankje, maar we gaan wel de diepte in. We gaan op zoek naar roze spiritualiteit en verkennen hoe roze aan geloof of spiritualiteit een extra tint kan geven.
Aanmelden kan via rozeweek@boskapel.nl en meer info vind je op www.boskapel.nl/rozeweek.


<!--[endif]-->

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren. Of praat mee op Facebook!

Recent nieuws:

Verliefd op escortvrouw

Dilemma: 'Ik kan haar niet meer zien, omdat ze niet meer voor het bureau werkt, maar ik denk constant aan haar.' Wat zou jij doen?

Lees verder

OITNB

Het zevende en laatste seizoen van de populaire Netflix-serie Orange Is The New Black zie je vanaf 26 juli op Netflix. Bekijk de trailer!

Lees verder

Ochtendspits

Met onze ogen staan we elkaar af te tasten als de trein onverwachts begint te rijden. Ik besluit haar avances te beantwoorden.

Lees verder
Meer nieuws Meer achtergrond