Zine making workshop with Rae Parnell (in English)

Algemene informatie:

Geplaatst door: connie_ihlia
Datum: 21 november 2019
Tijd: 19.00 – 21.30
Type: Overige
Website: https://www.ihlia.nl/zine-making-workshop-with-rae-parnell-transgender-day-of-remembrance/

Locatie:

Naam: IHLIA
Straat: Oosterdokskade 143, ruimte 8.2 (8e verdieping OBA Oosterdok)
Postcode: 1011 DL
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Transgender Day Of Remembrance (TDoR), sinds 1999 jaarlijks op 20 november, is een dag waarop we trans mensen herinneren die te vroeg zijn gestorven. IHLIA is trots om – in de context van TDoR – op 21 november een zine-making workshop te organiseren in samenwerking met Rae Parnell. Met deze workshop gedenken we gestorven trans personen en vieren we de kracht en veerkracht van de gemeenschap.


Tijdens deze intieme workshop stelt zinester Rae Parnell (aka Raezor Beam) zich als doel een veilige ruimte te creëren voor trans mensen om gesprekken rondom gedenken, rouwen, vereren en vieren te verkennen. Aanwezigen zullen samen aan één gemeenschappelijk zine werken met (al dan niet gereproduceerd) archiefmateriaal uit de collectie van IHLIA LGBT Heritage.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ik mis je

'Ik jou ook,' tikte ik in. Ik voelde de tranen achter mijn ogen branden. Niet verzenden, niet verzenden. Mijn duim hing boven het knopje. | De vrouw op de brug, deel 25.

Lees verder

LHBTI en geloof

Aan het einde van de Regenboog: Nieuwe podcastserie met verhalen van LHBTI'ers en hun strijd en zoektocht met henzelf en de kerk.

Lees verder

Horoscoop juli 2020

Het is de hoogste tijd om korte metten te maken met constructies waar je ongelukkig van wordt en waar je verder toch geen kant mee op kunt. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden