Bi-Café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 december 2019
Tijd: Vanaf 20.00 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/BiCafeNijmegen/

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: St. Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Als Sinterklaas ons niet allemaal wegens stout gedrag heeft meegenomen naar Spanje, is er vrijdag 6 december weer een Bi-Café.


Het Bi-Café is maandelijks een ontmoetingspunt voor biseksuelen, panseksuelen, queer, seksueel fluïde mensen en iedereen die zich in meer om mindere mate aangetrokken voelt tot mensen van meer dan 1 geslacht of gender. Ook partners, vrienden, familie, bekenden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.


In het Bi-Café kun je uiteraard genieten van een drankje, kletsen en dansen, maar belangrijker is de mogelijkheid om gelijkgestemden te ontmoeten, nieuwe mensen te leren kennen, vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen, en vooral om het samen gezellig te hebben.


Als de tafel vrij is zitten we aan het begin van de avond aan de tafels bij het raam. Als het gezelliger en drukker wordt verplaatsen we ons in de loop van de avond naar achteren richting bar en muziek.


Er is altijd een gastpersoon aanwezig om nieuwe mensen op te vangen en vragen te beantwoorden.


Heb je nog vragen, neem even contact met ons op via bi@cocregionijmegen.nl


Het Bi-Café is een activiteit van COC Nijmegen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'Niet lesbisch'

'Droom je wel eens van vrouwen?' 'Fantaseer je over vrouwen?' Ik klikte op nee, de uitkomst was negatief. Ik begreep het niet. | De vrouw op de brug – deel 3.

Lees verder

Horoscoop april 2020

'Speel je met de gedachte om uit de kast te komen bij vrienden, familie of op werk? Er is geen beter moment dan deze maand.' Wat staat jou te wachten? Lees het hier.

Lees verder

Het rijk alleen

Mijn keel zat dicht. Mijn handen wisten niet wat ze moesten doen. Ik kon haar niet aanraken. Niet hier. Niet nu. | De vrouw op de brug – deel 2.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden