ThuisMeeZing als in Saarein

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 april 2020
Tijd: 19:00 - 20:00
Type: Muziek
Website: https://www.facebook.com/events/2816442861771126/

Locatie:

Naam: Via internetverbinding vanuit je huis
Straat: --
Postcode: --
Plaats: Nederland, Vlaanderen en daarbuiten
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Zondag 12 april van 19:00 tot 20:00 gaat Irene Hemelaar live op Facebook. Door de corona crisis is haar gebruikelijke MeeZing in Saarein nu Thuis.


Ben je erbij eerste Paasdag? Hartstikke leuk! Want zeg nou zelf: een maand niet gezongen, is toch een maand niet geleefd!


Je vindt straks een digitaal boekje met 13 liedteksten op heavenlycreature.nl; de exacte link volgt later. Het thema van de liedjes is ‘ thuis zijn’.


Kom op 12 april gerust virtueel Irene’s werkkamer in om 19.00 uur en haak aan! Volg alle nieuws over deze unieke ThuisMeeZing in het Facebook event: https://www.facebook.com/events/2816442861771126/


Wil je graag dat Irene een bepaald lied uitkiest? Stuur dan je verzoek in via irene@heavenlycreature.nl. Doe dit wel voor 5 april.


Lees meer over de Meezing in Saarein, bekijk een video: https://www.heavenlycreature.nl/zingen/meezing-saarein/


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

The Haunting of Bly Manor

Horror! Een 'lesbisch liefdesverhaal met geesten', getraumatiseerde kinderen, een nanny, huishoudster, een tuinier en ongeziene krachten, te zien op Netflix.

Lees verder

Meisje, vrouw, anders

Volg de levens van twaalf vrouwen - waaronder een non-binaire social media-influencer en een lesbische toneelschrijver - die elk op zoek zijn naar iets, in tijden van verdeeldheid.

Lees verder

Welcome to Chechnya

2Doc: Russische activisten smokkelen in Tsjetsjenië vervolgde LGBTQ+'ers hun land uit, met gevaar voor eigen leven. Door middel van een internationaal netwerk bieden de activisten hen een veilig onderkomen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden