ThuisMeeZing als in Saarein

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 april 2020
Tijd: 19:00 - 20:00
Type: Muziek
Website: https://www.facebook.com/events/2816442861771126/

Locatie:

Naam: Via internetverbinding vanuit je huis
Straat: --
Postcode: --
Plaats: Nederland, Vlaanderen en daarbuiten
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Zondag 12 april van 19:00 tot 20:00 gaat Irene Hemelaar live op Facebook. Door de corona crisis is haar gebruikelijke MeeZing in Saarein nu Thuis.


Ben je erbij eerste Paasdag? Hartstikke leuk! Want zeg nou zelf: een maand niet gezongen, is toch een maand niet geleefd!


Je vindt straks een digitaal boekje met 13 liedteksten op heavenlycreature.nl; de exacte link volgt later. Het thema van de liedjes is ‘ thuis zijn’.


Kom op 12 april gerust virtueel Irene’s werkkamer in om 19.00 uur en haak aan! Volg alle nieuws over deze unieke ThuisMeeZing in het Facebook event: https://www.facebook.com/events/2816442861771126/


Wil je graag dat Irene een bepaald lied uitkiest? Stuur dan je verzoek in via irene@heavenlycreature.nl. Doe dit wel voor 5 april.


Lees meer over de Meezing in Saarein, bekijk een video: https://www.heavenlycreature.nl/zingen/meezing-saarein/


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrouwen en voetbal

Op 2Doc zie je de documentaire Copa 71, die het bijzondere verhaal vertelt van een wereldkampioenschap vrouwenvoetbal dat volledig uit de sportgeschiedenis moest verdwijnen.

Lees verder

Ongeschreven

Comedian Kim Schuddeboom staat nog tot eind mei met haar voorstelling in de theaters. Het is de eerste avondvullende voorstelling van Kim, 'een stand-up show pur sang, live, rauw en ongefilterd.' We spraken haar.

Lees verder

Verliefd op een man

'Eerlijk gezegd lig ik compleet overhoop. Altijd gedacht dat ik 100% lesbienne was, maar sinds de komst van een nieuwe mannelijke collega ben ik hopeloos verliefd op hem.' Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden