ThuisMeeZing als in Saarein

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 april 2020
Tijd: 19:00 - 20:00
Type: Muziek
Website: https://www.facebook.com/events/2816442861771126/

Locatie:

Naam: Via internetverbinding vanuit je huis
Straat: --
Postcode: --
Plaats: Nederland, Vlaanderen en daarbuiten
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Zondag 12 april van 19:00 tot 20:00 gaat Irene Hemelaar live op Facebook. Door de corona crisis is haar gebruikelijke MeeZing in Saarein nu Thuis.


Ben je erbij eerste Paasdag? Hartstikke leuk! Want zeg nou zelf: een maand niet gezongen, is toch een maand niet geleefd!


Je vindt straks een digitaal boekje met 13 liedteksten op heavenlycreature.nl; de exacte link volgt later. Het thema van de liedjes is ‘ thuis zijn’.


Kom op 12 april gerust virtueel Irene’s werkkamer in om 19.00 uur en haak aan! Volg alle nieuws over deze unieke ThuisMeeZing in het Facebook event: https://www.facebook.com/events/2816442861771126/


Wil je graag dat Irene een bepaald lied uitkiest? Stuur dan je verzoek in via irene@heavenlycreature.nl. Doe dit wel voor 5 april.


Lees meer over de Meezing in Saarein, bekijk een video: https://www.heavenlycreature.nl/zingen/meezing-saarein/


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Feestje

'Iedereen heeft toch wel eens de behoefte om te zoenen? En trouwens: jij zoent zelf met een getrouwde vrouw!' | De vrouw op de brug, deel 19.

Lees verder

Passie of veiligheid?

'Dat ik verliefd word, lijkt langzamerhand bijna een slecht voorteken.' Roos weet raad: Onderzoek je hechtingsstijl, want dat werkt door in je relaties.

Lees verder

Ollongren geen D66-leider

Minister en vicepremier Kajsa Ollongren is niet beschikbaar voor het leiderschap van D66: 'Het is beter om iemand anders te kiezen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden