Dutch Online Pride

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 juni 2020
Tijd: 10:00-23:59
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/238525970600678/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Door het Covid-19 virus, beter bekend als Corona zijn veel prides inmiddels afgelast en zitten veel mensen op dit moment noodgedwongen binnen. Daarom vieren we dit jaar internationaal en samen Pride, van(uit) binnen, tijdens Pride Inside.


Doe mee op 27 juni tijdens de afsluiting van de pride-maand! Iedereen verdient een podium, moet zichzelf kunnen zijn en moet aan de hele wereld kunnen laten zien hoe trots ze daarop zijn. Daarom roepen wij hierbij iedereen op om zich aan te sluiten bij onze online pride. Zet jezelf op aanwezig en deel op 27 juni massaal je meest uitbundige, open, lieve, leuke, eerlijke, authentieke en/of gekke pride foto in quarantaine op je eigen socials met #prideinside en laat zien dat jouw trots niet door corona wordt geremd.


Daarnaast is er de mogelijkheid om je foto in het evenement te delen. Na afloop kan worden gestemd op de 5 leukste en origineelste inzendingen, zoals gekozen door de jury. De inzending met de meeste stemmen, wordt beloond met een pride-pakket, om de quarantaine een beetje te verzachten. (Uiteraard vragen we je hierbij om alle regels van het RIVM (NL) en sciensano (BE) op te volgen.


Laten we op 27 juni één grote regenboog van liefde verspreiden op social media!


#prideinside


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Kortsluiting

Ze streelde de krassen op mijn armen, die ze met haar nagels had gemaakt. Ze stond naast me en had haar kleren alweer aan. 'Ik moet gaan.' | De vrouw op de brug, deel 30

Lees verder

Docu: Dubbele strijd

VICE Benelux volgt Naomie Pieter terwijl zij Black Pride organiseert en ondertussen vecht voor een plek in de queerbeweging en in de Black Lives Matter-movement.

Lees verder

Ik wil geen kinderen

'Het lijkt mij verstandiger dat we kritisch zijn op mensen die de volgende generatie op de wereld gaan zetten dan op mensen die ervoor kiezen daar niet aan mee te doen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden