Dutch Online Pride

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 juni 2020
Tijd: 10:00-23:59
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/238525970600678/

Locatie:

Naam: Online
Plaats: Online
Land: Online

Omschrijving:

Door het Covid-19 virus, beter bekend als Corona zijn veel prides inmiddels afgelast en zitten veel mensen op dit moment noodgedwongen binnen. Daarom vieren we dit jaar internationaal en samen Pride, van(uit) binnen, tijdens Pride Inside.


Doe mee op 27 juni tijdens de afsluiting van de pride-maand! Iedereen verdient een podium, moet zichzelf kunnen zijn en moet aan de hele wereld kunnen laten zien hoe trots ze daarop zijn. Daarom roepen wij hierbij iedereen op om zich aan te sluiten bij onze online pride. Zet jezelf op aanwezig en deel op 27 juni massaal je meest uitbundige, open, lieve, leuke, eerlijke, authentieke en/of gekke pride foto in quarantaine op je eigen socials met #prideinside en laat zien dat jouw trots niet door corona wordt geremd.


Daarnaast is er de mogelijkheid om je foto in het evenement te delen. Na afloop kan worden gestemd op de 5 leukste en origineelste inzendingen, zoals gekozen door de jury. De inzending met de meeste stemmen, wordt beloond met een pride-pakket, om de quarantaine een beetje te verzachten. (Uiteraard vragen we je hierbij om alle regels van het RIVM (NL) en sciensano (BE) op te volgen.


Laten we op 27 juni één grote regenboog van liefde verspreiden op social media!


#prideinside


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Feestje

'Iedereen heeft toch wel eens de behoefte om te zoenen? En trouwens: jij zoent zelf met een getrouwde vrouw!' | De vrouw op de brug, deel 19.

Lees verder

Passie of veiligheid?

'Dat ik verliefd word, lijkt langzamerhand bijna een slecht voorteken.' Roos weet raad: Onderzoek je hechtingsstijl, want dat werkt door in je relaties.

Lees verder

Ollongren geen D66-leider

Minister en vicepremier Kajsa Ollongren is niet beschikbaar voor het leiderschap van D66: 'Het is beter om iemand anders te kiezen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden