IDAHOT viering 2020 op TV Rijnmond

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 mei 2020
Tijd: 10:00-12:00
Type: Groot Event
Website: http://www.rozevieringenrotterdam.com/?th_events=idahot-vespers-2019

Locatie:

Naam: TV Rijnmond
Straat: TV en Online
Postcode: TV en Online
Plaats: TV en Online

Omschrijving:

Ieder jaar op 17 mei wordt wereldwijd de IDAHOT viering gehouden. De IDAHOT viering is op de Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie en Transfobie. Wereldwijd wordt dan aandacht gevraagd voor het verschijnsel homohaat en de sociale onwenselijkheid daarvan.


De Rotterdamse IDAHOT viering 2020 zou eerst niet doorgaan, maar gelukkig kan het dit jaar wel op een andere manier. De viering wordt namelijk uitgezonden bij TV Rijnmond. De viering is te zien op zondagmorgen 17 mei in het programma Geloof in Rijnmond. De opname van de viering is in de week daarvoor in de Hoflaankerk. Het thema is Breaking the Silence. Tijdens de viering is een tolk gebarentaal aanwezig die de viering integraal vertaalt in gebarentaal. In verband met de beperkende maatregelen door het coronavirus is de opname zonder publiek.


Voorbeden gevraagd De IDAHOT viering is een gebedsdienst. Wij nodigen je daarom uit jouw voorbede in te sturen. Stuur je voorbede voor 16 mei aan info.rozevieringenrotterdam@gmail.com. De gebeden worden in viering opgedragen en een aantal voorgelezen. 


Tijdens de viering vertellen ook twee mensen over hun eigen ervaringen en is er muziek.


Geloof in Rijnmond


Wij zijn bijzonder blij dat we deze viering wordt uitgezonden via RTV Rijnmond en voor dit belangrijke onderwerp aandacht is. Geloof in Rijnmond is elke zondag te zien op TV Rijnmond vanaf 10:00 uur. De dienst duurt een half uur en wordt doorlopend herhaald tot en met 12:00 uur. Ook via rijnmond.nl en de Rijnmond-app is het programma te volgen.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Feestje

'Iedereen heeft toch wel eens de behoefte om te zoenen? En trouwens: jij zoent zelf met een getrouwde vrouw!' | De vrouw op de brug, deel 19.

Lees verder

Passie of veiligheid?

'Dat ik verliefd word, lijkt langzamerhand bijna een slecht voorteken.' Roos weet raad: Onderzoek je hechtingsstijl, want dat werkt door in je relaties.

Lees verder

Ollongren geen D66-leider

Minister en vicepremier Kajsa Ollongren is niet beschikbaar voor het leiderschap van D66: 'Het is beter om iemand anders te kiezen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden