Kinderwens speeddate

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 oktober 2020
Tijd: 20:00-22:30
Type: Overige
Website: https://www.meerdangewenst.nl/activiteit/speeddeet-23okt2020/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Op vrijdagavond 23 oktober 2020 organiseren we voor het eerst via video-bellen een speeddate! Doelgroep zijn mensen die een roze gezin willen en co-ouderschap overwegen. Deze speeddate-avond is dit keer uitsluitend voor wensouders die co-ouderschap willen in de regio Amsterdam. (Dus dit keer geen andere regio’s en ook geen mensen die donor willen zijn / donor zoeken.) Je hebt via videobellen aparte dates met verschillende andere wensouders. Meer weten en tickets, zie website.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ik wil geen prik

Hoogstpersoonlijk: 'We hebben de godganse tijd ruzie. Ik vind dat mijn vriendin onnodige risico's neemt, en zij is haar geduld met mij aan het verliezen; Ik ben als de dood voor naalden.'

Lees verder

Tell Me Why

Videogame met een transgender hoofdrolspeler wordt overladen met nominaties en awards; maatschappelijke thema's zijn verweven in het verhaal van Tyler en Alyson.

Lees verder

Dales Prijs 2021

Lesbisch Archief Nijmegen krijgt Burgemeester Dales Prijs: 'De namen van LANijmegen en Ien Dales zijn vanaf die dag voor altijd eervol verbonden.' De uitreiking is te volgen via livestream.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden