COC Vrouwen Bierproeverij

Algemene informatie:

Geplaatst door: NaomiM
Datum: 24 oktober 2020
Tijd: 18:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/617336429220537

Locatie:

Naam: Pand54
Straat: Prins Hendrikstraat, 54
Postcode: 5611 HL
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Op 24 oktober organiseren de COC vrouwen weer een leuke nieuwe activiteit! We gaan namelijk bier proeven. 5 proefglaasjes speciaalbier en hapjes voor 10 euro. De biertjes maken we vooraf niet bekend, dus laat je verrassen. 

Hoe gaat het in zijn werk? In verband met het maximaal aantal personen bij het Pand, dien je je aan te melden via vrouwen@coceindhoven.nl. Wij gaan om 18:00 uur van start en je mag tot 21:00 uur binnenkomen. Om 22:00 uur sluiten wij onze deuren. Geef bij het reserveren ook aan of je een plek voor binnen of buiten wil reserveren. Wanneer je niets aangeeft gaan wij er vanuit dat je binnen wil zitten. Meld je aan voor 23 oktober in verband met de inkopen. Het bedrag voor de speciaalbiertjes betaal je bij binnenkomst per pin of contant. Bij deze activiteit mag je ook gerust iemand van buiten de doelgroep (bijv. man) meenemen voor de gezelligheid. Het pand is conform Corona regels ingericht, zorg er ook voor dat je 1,5 meter afstand houdt. De proeverij zal plaats vinden in Pand54, het thuis café van COC Eindhoven en regio. Mocht je op de avond zelf ziek zijn, dan vragen we je om tijdig je reservering af te zeggen.

Wil je wel graag op de middag aanwezig zijn, maar ben je niet van het speciaalbier? Dat kan natuurlijk, geef dit dan duidelijk aan in je aanmelding zodat wij weten dat wij voor jou geen bier hoeven in te kopen. Ook in het geval van allergieën of dieetwensen horen wij dit graag (in verband met de hapjes en biertjes). 

Hopelijk tot dan!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ik wil geen prik

Hoogstpersoonlijk: 'We hebben de godganse tijd ruzie. Ik vind dat mijn vriendin onnodige risico's neemt, en zij is haar geduld met mij aan het verliezen; Ik ben als de dood voor naalden.'

Lees verder

Tell Me Why

Videogame met een transgender hoofdrolspeler wordt overladen met nominaties en awards; maatschappelijke thema's zijn verweven in het verhaal van Tyler en Alyson.

Lees verder

Dales Prijs 2021

Lesbisch Archief Nijmegen krijgt Burgemeester Dales Prijs: 'De namen van LANijmegen en Ien Dales zijn vanaf die dag voor altijd eervol verbonden.' De uitreiking is te volgen via livestream.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden