Life Game met gesprekskaartjes

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 februari 2021
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: https://poink.info/online-poink-huiskamercafe-zaterdag-27-februari-2021/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

 


Online Poink Huiskamercafé 


Zaterdag 27 februari 2021


 


Wat is een huiskamercafé?
Het huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor lesbische vrouwen (LBTQ+). Een manier om elkaar te leren kennen. Deze keer wisselen we met elkaar uit aan de hand van het spel “Life Game”. We doen dat in kleine groepjes van 4 à 5 vrouwen.


Met de uitdagende vragen nodigen we je uit om jezelf en elkaar te verkennen en met elkaar te delen vanuit persoonlijke verhalen. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid.


Thema: ‘Dobbel jij, dobbel ik’
Het thema voor zaterdag 27 februari is ‘Dobbel jij, dobbel ik?’. We spelen het spel ‘Life Game’. Het spel kent 5 categorieën: liefde, seks, leven, spiritualiteit en ontspanning. Per groepje is er 1 vrouw die het spel voor zich heeft. Zij zal dobbelen om de categorie te bepalen en een kaart trekken. Zo krijgt iedereen een eigen vraag. Uiteraard staat het je vrij om in gesprek te gaan wanneer de vraag daartoe uitnodigt. Natuurlijk is het wel leuk als iedereen minimaal 1 vraag per ronde kan beantwoorden. Mocht je geen antwoord willen geven op de betreffende vraag, geef dit dan gerust aan. Er zal dan een andere kaart (eventueel uit een andere categorie) gekozen worden.


Online – hoe werkt dat?
Dit is een online Huiskamercafé. We maken hiervoor gebruik van een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop. Meer over hoe het werkt lees je hier.


Dit online huiskamercafé (voorheen de online borrel) wordt georganiseerd door Femke en Lenny.


Online Huiskamercafé – thema “Dobbel jij, dobbel ik?”
Datum: zaterdagavond 27 februari 2021
Tijd: 20:00 uur tot 22:00 uur.
Aanloop: vanaf 19:45 kun je inloggen. Zorg dat je om 20:00 helemaal klaar zit.
Locatie: online via je eigen laptop, tablet of telefoon.
Kosten: € 2,50
Gastvrouwen: Lenny en Femke
Taal: Nederlands
Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar borrelpoink@gmail.com


Kijk ook eens op onze Facebookpagina


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop maart 2021

Je ex zal je uit onverwachte hoek confronteren met wat voorbij is, wat is haar boodschap? Het verleden hoeft zich niet te herhalen en de lente komt eraan. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Genderpraatjes

Jongerenlijn voor steun en vragen over gender: Vanaf vandaag kunnen jongeren - volledig anoniem- met hun vragen, problemen en zorgen terecht bij getrainde ervaringsdeskundigen.

Lees verder

Lokaal 69

Seksuele voorlichting: In de 'week van de liefde' werden de deuren geopend van een virtueel biologielokaal vol video's, games, quizjes en weetjes over seks.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden