Life Game met gesprekskaartjes

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 februari 2021
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: https://poink.info/online-poink-huiskamercafe-zaterdag-27-februari-2021/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

 


Online Poink Huiskamercafé 


Zaterdag 27 februari 2021


 


Wat is een huiskamercafé?
Het huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor lesbische vrouwen (LBTQ+). Een manier om elkaar te leren kennen. Deze keer wisselen we met elkaar uit aan de hand van het spel “Life Game”. We doen dat in kleine groepjes van 4 à 5 vrouwen.


Met de uitdagende vragen nodigen we je uit om jezelf en elkaar te verkennen en met elkaar te delen vanuit persoonlijke verhalen. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid.


Thema: ‘Dobbel jij, dobbel ik’
Het thema voor zaterdag 27 februari is ‘Dobbel jij, dobbel ik?’. We spelen het spel ‘Life Game’. Het spel kent 5 categorieën: liefde, seks, leven, spiritualiteit en ontspanning. Per groepje is er 1 vrouw die het spel voor zich heeft. Zij zal dobbelen om de categorie te bepalen en een kaart trekken. Zo krijgt iedereen een eigen vraag. Uiteraard staat het je vrij om in gesprek te gaan wanneer de vraag daartoe uitnodigt. Natuurlijk is het wel leuk als iedereen minimaal 1 vraag per ronde kan beantwoorden. Mocht je geen antwoord willen geven op de betreffende vraag, geef dit dan gerust aan. Er zal dan een andere kaart (eventueel uit een andere categorie) gekozen worden.


Online – hoe werkt dat?
Dit is een online Huiskamercafé. We maken hiervoor gebruik van een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop. Meer over hoe het werkt lees je hier.


Dit online huiskamercafé (voorheen de online borrel) wordt georganiseerd door Femke en Lenny.


Online Huiskamercafé – thema “Dobbel jij, dobbel ik?”
Datum: zaterdagavond 27 februari 2021
Tijd: 20:00 uur tot 22:00 uur.
Aanloop: vanaf 19:45 kun je inloggen. Zorg dat je om 20:00 helemaal klaar zit.
Locatie: online via je eigen laptop, tablet of telefoon.
Kosten: € 2,50
Gastvrouwen: Lenny en Femke
Taal: Nederlands
Aanmelden: Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een mail naar borrelpoink@gmail.com


Kijk ook eens op onze Facebookpagina


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Positieve representatie aub

'Ik wil dat er geen enkele film meer gemaakt wordt waarin een vrouw door haar man wordt mishandeld of vermoord omdat ze verliefd wordt op een andere vrouw. Echt – is dat nou zo veel gevraagd?'

Lees verder

Deel jouw ervaringen

Nederland staat bekend als een voortrekker op het punt van LHBTIQ+ acceptatie, maar is dat wel zo? Hoe staat het anno 2021 met de acceptatie en veiligheid van LHBTIQ+'ers? Doe mee!

Lees verder

Ze is gewoon lesbisch

Florence Vos Weeda speelt de rol van Alex: 'Het geeft mij veel vertrouwen in de toekomst als ik zie dat de LHBTQ+ gemeenschap steeds meer gerepresenteerd wordt in series.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden