Claiming Space - Talks & Workshops

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 maart 2021
Tijd: 17:30-13:00
Type: Workshop
Website: https://www.facebook.com/events/250013149833298/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

CLAIM YOUR SPACE! Melkweg Expo vuurt vrouwen* aan om de ruimte in te nemen. We zetten geen stappen meer terug. We zijn niet te luid of te veel. Nooit meer sorry of beschaamd. Neem de plaats in die je nodig hebt!


Sprekers en kunstenaars houden een krachtig pleidooi voor de seksueel vrije vrouw en WOMXNHOOD geeft vrouwen in de hiphop het woord met een aansluitende DJ-set om vooroordelen naar vrouwen toe de grond in te stampen. Hak het patriarchaat in mootjes in een artistiek, culinair schouwspel van Vegan Lesbian Curry en krijg een snelcursus ruimte innemen door Questions Collective, als voorbereiding op de Women’s March.


*Met de term vrouw bedoelen wij iedereen die zich identificeert als vrouw.


Claiming Space - Talks & Workshops


ZATERDAG 6 maart 2021


17.30 Chopping Up the Patriarchy (ENG): Volg mee of leun achterover en geniet van de beelden terwijl Vegan Lesbian Curry een pot stomende linzensoep maakt. Deze warme kom vol met proteïne en vurige woorden geven je de kracht die je nodig hebt om het mansplaining patriarchaat in mootjes te hakken.


Een artistiek, culinair schouwspel, gebracht door Vegan Lesbian Curry aka Shreya de Souza & Mylou Oord.


19.30 Claim Your Sexuality: F*ck Like a Feminist met Wiam, Belle Barbé, Taneesha Sijmons en Siham Amghar o.l.v. Mandy Woelkens en een kunst pitch van Larissa Esvelt en Madeline Swainhart (NL)


21.00 WOMXNHOOD Presents: Women in Hip-Hop met Lukie Stalenhoef, Camila Alvarez, Mahi Khalesi, Shiwa Safari en Dylisa (NL)


22.00 Bao G


ZONDAG 7 maart 2021


11.00 Questions Collective: Women's March Warm-Up (ENG)


Alle talks en workshops zijn gratis online bij te wonen. Wil je ons steunen? Koop dan alsnog een ticket, pay as you like.


Meer info: melkweg.nl/claimingspace

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden